2014 Yerel Seçimleri - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçimleri

AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın: "Bu sonuç, artık Türk insanının gördüklerine, duyduklarına, manipülasyonlara, iftiralara değil, bizzat yaşadıklarına ve gördüklerine inandığını gösteriyor"

30.03.2014 22:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, "Bu sonuç, artık Türk insanının gördüklerine, duyduklarına, manipülasyonlara, iftiralara değil, bizzat yaşadıklarına ve gördüklerine inandığını gösteriyor" dedi.

Sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolu Belediye Başkanlığını 3'üncü kez kazanan ismin AK Parti'li Alaaddin Yılmaz olduğunu söyledi.

"Şu anda kesin olmayan bilgiler elimizde" diyen Sayın, "Bolu'daki sandıkların yarısından çoğu açılmış durumda. Merkezde çok açık ara öndeyiz. Bu oran bizim için çok önemli çünkü bu seçmenlerin yüzde 62'si Bolu'dan. Bolu merkez dışında 8 ilçe 3 belde bulunmaktadır. Biz bu 8 ilçeden Bolu merkez olmak üzere Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa, Göynük ve Seben ilçelerini kazandık. Bir de beldemiz Taşkesti'yi kazandık" şeklinde konuştu.

"2009 seçimlerinden daha iyi sonuç aldık"

Diğer belediye başkanlıklarını kaybettiklerini dile getiren Sayın, önceki seçimlerin oy oranlarına bakıldığında ciddi oy artışı olduğunu vurguladı.

Sayın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu sonuçlar şunu gösteriyor. Bu sonuç, artık Türk insanının gördüklerine, duyduklarına, manipülasyonlara, iftiralara değil, bizzat yaşadıklarına ve gördüklerine inandığını gösteriyor. Bütün kirli oyunlar, iftiralar bugün itibarıyla Türkiye'de tarihin derin karanlıklarına doğru itilmiştir. Türk seçmeninin feraseti bu seçimlere damgasını vurmuştur. Bütün AK Parti teşkilatına ama en çok da isimsiz kahramanlara, iftiralara geçit vermeyenlere teşekkür ederim. AK Parti'nin seçmenine ihtiyacı vardı ama Türkiye'nin de AK Parti'nin hizmetine ihtiyacı vardı. İnşallah bu hizmet kervanını devam ettireceğiz. 2023 ve 2071 hedeflerini birlikte hep beraber devam ettireceğiz." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement