2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar, "Haytta kazanmakta, kaybetmekte var,, her zaman her şeye hazırlıklı olmak lazım, önemli olan bunu olgunlukla karşılamak ve huzursuzluk vesilesi yapmamak"

31.03.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, "Hayta kazanmak ve  kaybetmekte var, her zaman her şeye hazırlıklı olmak lazım, önemli olan bunu olgunlukla karşılamak ve huzursuzluk vesilesi yapmamak" dedi.

Gülpınar, parti binasında düzenlenen programda, Siverek Belediye Başkanı seçilen Resul Yılmaz'ı tebrik ederek, başarılar diledi.

Seçim sonuçlarından dolayı seçmene teşekkür ettiğini ifade eden Gülpınar, seçim kampanyası süresince emeği geçen tüm partili arkadaşları ile bu başarının ortaya çıkmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

İlçede huzurlu bir seçim yaşandığını ifade eden Gülpınar, şunları kaydetti:

"Bu  seçimlerde  görev yapan  gerek partimizin üyelerine gerekse  diğer partilerin üyelerine  aday arkadaşlara  tüm Siverek halkına  huzur içinde  bir seçim geçirmemize  idare amirlerimize  güvenlik kuvvetlerimize  teşekküre  ediyorum.  Hayata  kazanmakta, kaybetmekte var, her zaman her şeye hazırlıklı olmak lazım, önemli  olan bunu  olgunlukla  karşılamak ve huzursuzluk vesilesi yapmamak."

Gülpınar, dün Hilvan ilçesinde muhtarlık seçimleri için çıkan kavgada hayatını kaybeden 6 kişi için Allah'tan rahmet diledi.

Siverek Belediye Başkanlığı'na seçilen Yılmaz'da, halkı üstüne düşeni fazlasıyla yaptığını belirterek herkese teşekkür etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement