Isparta'da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika
Yerel

Isparta'da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Isparta\'da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Isparta'da yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

15.09.2014 14:57  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Fatih Mahallesi'nde yeni yapılan Kadir Boylu Ortaokulu'nda düzenlenen törende, kamu hizmeti olan eğitimin sadece Milli Eğitim Bakanlığının değil, bütün toplumun, ailelerin, bireylerin gündeminde bulunması gerektiğini söyledi.

İyi bir insan kaynağı yetiştirmede rekabet gücünün artırılmasının, eğitimi bir seferberlik halinde iyileştirmeye bağlı olduğunu dile getiren Özkan, "Eğitim faaliyetlerini iyileştirirken bazı sancıları da olabilir. Sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyeti, aynı zamanda değişim demektir. Bu değişim bazen 9 iyileştirme yaparken bir kısa vadeli olumsuzluklar da yaratabilir" dedi.

Hükümetin ve bakanlığın son yıllarda bilgi teknolojilerini etkin ve yaygın biçimde öğrenci ve velilerin hizmetine sunduğunu anlatan Özkan, satın alma gücü en düşük ya da en yüksek olan ailelerin çocuklarının aynı imkanlardan yararlandığını vurguladı.

Konuşmanın ardından okulun açılış kurdelesinin kesildiği törende Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can ve beraberindekiler ile sınıfları gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Isparta'da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement