20 Yaşındaki Genç, Üç Yıl Önce Kavga Ettiği Kişi Tarafından Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

20 Yaşındaki Genç, Üç Yıl Önce Kavga Ettiği Kişi Tarafından Öldürüldü

İzmir'de öldürülen Serkan Ayyıldız cinayeti aydınlatıldı. Ayyıldız'ın 3 yıl önce yan bakma tartışması yüzünden kavga ettiği Mustafa K. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

01.09.2015 16:25  Güncelleme: 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde, sokak ortasında bıçakla öldürülen Serkan Ayyıldız'ın cinayet zanlısı polis tarafından Manisa'da yakalanırken cinayet sebebi duyanları şaşırttı. İddiaya göre, 3 yıl önce Ayyıldız ile zanlı Mustafa K. sokakta yan bakma yüzünden kavga etti. Aradan geçen 3 yıl sonra Serkan Ayyıldız ile karşılaşan Mustafa K., Ayyıldız'ı kalbinden bıçakladı.

BIÇAĞI KALBİNE SAPLADI

Olay, cuma gecesi saat 23.30 sıralarında, Dolunay kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bornova'da bir otobüs firmasında gişe sorumlusu olarak çalışan 20 yaşındaki Serkan Ayyıldız, iş çıkışı servis aracından inip evine doğru yürümeye başladı. İddiaya göre, Serkan Ayyıldız'ın yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi, Ayyıldız'ın kalbine bıçağı saplayıp çıkardı. Şüpheli olay sonrası kaçtı. Ağır yaralanan Serkan Ayyıldız'ı gören bir taksici, araca alıp Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Ayyıldız, aort damarının yırtılması ve aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti.

POLİS MANİSA'DA YAKALADI

Olay yeri çevresinde güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran Cinayet Bürosu dedektifleri, cinayet zanlısının 40-45 yaşlarında, orta boylu, beyaz tişörtlü kişi olduğunu tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren polis, zanlının hurdacılık yapan 49 yaşındaki Mustafa K. olduğunu belirledi. Polis zanlının olaydan sonra Manisa'nın Salihli ilçesine kaçtığını tespit etti. Polis yerini belirlediği Mustafa K.'yı, olayda kullandığı bıçakla yakaladı.

ÜÇ YIL ÖNCEKİ OLAY

Cinayetteki sır perdesi aralandı. İddiaya göre, sokaklarda hurdacılık yapan Mustafa K. ile Serkan Ayyıldız 3 yıl önce sokakta yan bakma nedeniyle tartıştı. Tartışmada Mustafa K., Serkan Ayyıldız'a tokat attı. Ayyıldız da sonra arkadaşları ile gelip Mustafa K.'yı darp etti. Bu olayın ardından Serkan Ayyıldız ile Mustafa K., üç yıl hiç karşılaşmadı. Geçen cuma gecesi Ayyıldız iş dönüşü servisten inerken Mustafa K., Ayyıldız'ı gördü. Mustafa K., Serkan Ayyıldız'ı takip ederek sokakta kimsenin olmadığı bir anda yanındaki bıçakla Serkan Ayyıldız'ı bıçakladı. Öte yandan zanlı Mustafa K.'nın Serkan Ayyıldız'ı takip etmesi ve cinayet sonrası kaçması çevredeki iş yeri güvenlik kamera görüntülerinde görüldü.

20 Yaşındaki Genç, Üç Yıl Önce Kavga Ettiği Kişi Tarafından Öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 20 Yaşındaki Genç, Üç Yıl Önce Kavga Ettiği Kişi Tarafından Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • aziz kardeşlerim: Deve kini ile kinlenmiş. Şimdi aklı yeterse düşünsün ve şu soruyu sorun kendine, ne halt yedim ben? 43 0 Yanıtla
  • ferit.: Kine bak .sorsan müslümandır ha bu adam.gavur oğlu gavur.pardon gavurdan özür.çunku onlarda boyle kin yok. 35 3 Yanıtla
  • lazistan lı: İDAM ŞART OLDU BU MEMLEKETTE.....KISSASA KISSAS..YOKSA ADALET YERİNİ BULMAYACAK 31 3 Yanıtla
  • KIRIKKALELİYİK: Bu iste bisi vardir yoksa hic gormeden kimse 3 yil aradan sonra bicaklmasazlar 22 5 Yanıtla
  • şehmus: böylelerini asacaksın daha sonra bak bakalım kimse düz bile bakabiliyor mu birbirine 23 0 Yanıtla
  • rdr: yuh çocuk ozama17 yaşında allah islah etsin vicdansız mahlukat 21 0 Yanıtla
  • nusaybinli: nasıl kıydın o gencecik delikanlıya öküz 17 1 Yanıtla
  • orhan: idam şart 17 0 Yanıtla
  • Kadri: Adam zaten hayattan umudunu kesmiş..Muhtemeln aç arık dolanıyordu ortalarda..Bari gireyim cezaevine devlet beni beslesin dedi..E birde artık cezasının 10 da birini çeken malum açık cezaevine gidiyor..O h mis tatil köyü gibi.. 15 0 Yanıtla
  • Aaa: Ne kin beslemişsin be yazık 13 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement