2 Yaşındaki Oğluyla IŞİD'e Katılan Kadın, Kocasına Mesaj Yolladı - Son Dakika
Güncel

2 Yaşındaki Oğluyla IŞİD'e Katılan Kadın, Kocasına Mesaj Yolladı

2 Yaşındaki Oğluyla IŞİD\'e Katılan Kadın, Kocasına Mesaj Yolladı

Karaman'da 2 yaşındaki oğlu ile birlikte IŞİD'e katıldığı iddia edilen Hülya Tuba Bozkurt, eşine yolladığı mesajda, "Bari kapalı fotoğraflarımı verseydin." dedi.

23.10.2015 13:07  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp ile birlikte terör örgütü IŞİD'e katıldığı iddia edilen 26 yaşındaki Hülya Tuba Bozkurt, ayrı yaşadığı 27 yaşındaki eşi Ramazan Bozkurt'a, 'whatsapp' programından mesaj gönderdi. Çocuğun durumunun iyi olduğu belirtilen mesajda Hülya Tuba Bozkurt, eşine, hakkında haber yaptırdığı için de tepki gösterdi. Bozkurt mesajında, yayınlanan haberlerde açık giyimli fotoğraflarının olmasına kızarak, "Açık resim, barı kapalı olsaydı." dedi.

7 YIL ÖNCE EVLENDİLER

Karaman'da şu an bir kız öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan Ramazan Bozkurt, 7 yıl önce çalışmak için gittiği Muğla Dalaman'da tanıştığı Hülya Tuba Bozkurt ile evlendi. Karaman'a dönen çiftin bu evliliğinden 2 erkek çocuğu oldu. Bozkurt çifti yaklaşık 1 yıl önce tekrar Dalaman'da yaşama kararı aldı. Ancak Ramazan Bozkurt, iş bulamadığı için Karaman'a geri döndü. Eşi ve 2 çocuğunu da Dalaman'a yaşayan kayınvalidesinin yanına bıraktı. Ramazan Bozkurt, bir süre sonra büyük oğlu Mehmet Emin'i, Karaman'a getirdi.

Dalaman'da havalimanında bir dönem güvenlik görevlisi olarak çalışan eşi Hülya Tuba Bozkurt'un, islami örgütlerden bahsetmesi ve yakın ilgi duyması üzerine çift ayrı yaşamaya başladı.

BAŞBAKAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Ramazan Bozkurt, yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı eşi Hülya Tuba Bozkurt'un, yaklaşık 1 hafta önce 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp'i de yanına alıp terör örgütü IŞİD'e katıldığını belirterek, sesini duyurmak ve oğluna kavuşmak için Başbakan'dan yardım istedi. Bu durumun gazetelerde yer alması üzerine şu an Suriye'nin Rakka kentinde olan Hülya Tuba Bozkurt, eşi Ramazan Bozkurt'a cep telefonundan, 'Whatsapp' programı üzerinden mesaj gönderdi.



"FOTOĞRAFLAR KAPALI OLSAYDI"

Mesajında, hakkında haber yaptırdığı için eşine tepki gösteren Bozkurt, çocuğun durumunun iyi olduğunu ayrıca yayınlanan haberlerde açık giyimli fotoğraflarının olmasına kızarak, "Açık resim, barı kapalı olsaydı!" dedi.

"KENDİ FACEBOOK HESABINDAN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR"

Bu mesajı alan Ramazan Bozkurt da, "Ben özellikle çocuğuma kavuşmak istiyorum. Sesimi duyurmak istedim. Eşim şu an peçe ve siyah çarşaf giymiş. Bu fotoğrafları da kayınvalideme göndermiş. Ben de bu fotoğraflarla birlikte eşimin daha önce kendi Facebook hesabından da yayınladığı fotoğrafları basınla paylaştım. Benim tek amacım çocuğuma kavuşmak." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Yaşındaki Oğluyla IŞİD'e Katılan Kadın, Kocasına Mesaj Yolladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (82)

  • hako: Allah belani Versin kadin 122 5 Yanıtla
  • SİLOPİLİ: ORAYA SAVAŞMAK İÇİNMİ GİTTİN YOKSA TERÖRİSTLERİ RAHATLAMAK İÇİNMİ GİTTİN 87 3 Yanıtla
  • Mustafa Kemal: Yakında sakallılar senle grup yaparlar , eşek cennetine gidersin o zaman salak kadın ... 36 50 Yanıtla
  • raif çizmelioğlu: bu kadının isıde ne için katıldığı belli 72 2 Yanıtla
  • Mehmet: Pkk ile savaşmaya gitmiş ne var 39 30 Yanıtla
  • Cehennem: bazen seviniyorum Ha cehennem de böyleleri doldurur bize yer kalmaz otomatikmen cennete alırlar bizi diye 51 5 Yanıtla ....: ALLAH, i cehennemi genisletmektem acizmi sandınki seviniyorsun. 3 0
  • Bbbbb: Kadın belasını aramış bulmuş ona damı. Biz acıyalım. 53 3 Yanıtla
  • Temuçin: Allah kimsenin basina vermesin boyle bi gerizekali kadin 47 1 Yanıtla
  • 34: gerizekalı otur çocuğuna bak neyin kafasını yaşıyorsun 46 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • AK Parti Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarından destek çağrısı
    18:21 AK Parti Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarından destek çağrısı

    Konya'da AK Parti Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediye başkanları, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Cuma namazı sonrası düzenlenen basın açıklamasında, AK Parti yetkilileri saha çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü ve seçim sonuçlarının Konya'ya büyük hizmetler getireceğine inandıklarını belirtti. Belediye başkanları da Konya için canla başla çalıştıklarını ve destek istediklerini ifade etti.

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz 6. kez muhtarlığa aday oldu
    18:20 Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz 6. kez muhtarlığa aday oldu

    Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rabia Ana Hatun Mahallesi'nin 5 dönemdir muhtarlığını yapan Cemal Korkmaz, mahallelilerin yoğun teveccühü üzerine 6'ncı kez muhtarlığa aday oldu.

  • Türkiye ve Yunanistan Ortak Prodüksiyonu Romeo ve Juliet'in Biletleri Satışa Çıktı
    18:19 Türkiye ve Yunanistan Ortak Prodüksiyonu Romeo ve Juliet'in Biletleri Satışa Çıktı

    Türkiye ve Yunanistan'ın ortak prodüksiyonu Romeo ve Juliet'in 19 Nisan'da Ankara'da yapılacak prömiyerinin biletleri satışa sunuldu. William Shakespeare'in ölümsüz eseri, DT ve Yunanistan'dan sanatçıların bir araya geldiği projeyle Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenecek. Eser, Egeli komşular arasındaki derin bağları ve ortak insani değerleri vurgulayarak barış, anlayış ve işbirliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın iftar programı engellendi
    18:19 CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın iftar programı engellendi

    Balıkesir'de CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın kent meydanında yapacağı iftar programının, AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından engellenmeye çalışıldığı iddia edildi. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, iftar programının yapılacağı alana gelerek Yücel Yılmaz'a tepki gösterdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • İnegöl'de toprak taşıyan kamyon alev alev yandı
    18:18 İnegöl'de toprak taşıyan kamyon alev alev yandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde, toprak taşıyan bir kamyonun motor kısmından çıkan dumanlar nedeniyle alev aldığı anlar kameraya yansıdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Bingöl'de çocuklar ve aileleri Gazze'ye destek yürüyüşü gerçekleştirdi
    18:16 Bingöl'de çocuklar ve aileleri Gazze'ye destek yürüyüşü gerçekleştirdi

    Bingöl'ün Solhan ilçesinde çocuklar ve aileleri, İsrail'in Filistin ve Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak Gazze'ye destek yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşte çocuklar İsrail'e tepkilerini pankartlarla gösterdi. Katılımcılar, Gazze'nin Filistin'in insanlık meselesi olduğunu vurgulayarak İsrail'in binlerce insanı katletmesine tepki gösterdi.

  • İstanbul'da Kaçak Yolla Getirilen 100 Bin Adet Tıbbi Sülük Ele Geçirildi
    18:15 İstanbul'da Kaçak Yolla Getirilen 100 Bin Adet Tıbbi Sülük Ele Geçirildi

    İstanbul'da kaçakçılık suçlarıyla mücadele ekipleri ve Arnavutköy İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bir otelde yapılan operasyonda, Türkiye'ye kaçak yolla getirilen 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi. Operasyon sonucunda yakalanan 2 şahsa 2 milyon lira ceza kesildi.


Advertisement