2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali

2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi'nin düzenlediği 2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, film gösterimleri, atölye çalışmaları ve panellerle devam ediyor.

19.11.2014 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi'nin düzenlediği  2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, film gösterimleri, atölye çalışmaları ve panellerle devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu festival kapsamında Bora Gökşingöl, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde "Sinema'da Kurgu" konulu atölye çalışması gerçekleştirecek. Safa Önal ve Tarık Tufan, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde "Gelenekten Geleceğe Sinema Sohbetleri" panelinde konuşacak.

Atlas Sineması'nda "Sürü", "Limon Ağacı" ve "Asfalt Çiçekleri" ile "Ulusal Kısa Belgesel Yarışması"na katılan filmler gösterilecek. Yarışma filmlerinin ardından seyirci oylaması yapılacak.

Majestik Sineması'nda "Sözünü Tut" ve "Eyvah Eyvah 1" ile kısa animasyon filmler ve Uluslararası Kısa Film Yarışması filmleri, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde ise "Kurmanjan Datka: Dağların Kraliçesi", "Kurtar Beni" ve "Karda Açan Menekşeler" filmleri gösterilecek.

Türk sinemasının 100. yaşının da kutlanacağı festival, 28 Kasım'a kadar devam edecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement