2. Ordu Komutanının İlk Ziyareti Malatya Valiliğine - Son Dakika
Güncel

2. Ordu Komutanının İlk Ziyareti Malatya Valiliğine

2. Ordu Komutanının İlk Ziyareti Malatya Valiliğine

2. Ordu’nun yeni komutanı Korgeneral Adem Hududi, ilk resmi ziyaretini Malatya Valisi Vasip Şahin’e yaptı.

28.08.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2. Ordu'nun yeni komutanı Korgeneral Adem Hududi, ilk resmi ziyaretini Malatya Valisi Vasip Şahin'e yaptı.

30 Ağustos tarihi itibariyle Orgeneralliğe terfi edecek olan ve son YAŞ kararları ile 2. Ordu Komutanlığı görevine atanarak görevi devir alan Korgeneral Adem Hududi, Valilik girişinde Vali Vasip Şahin tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, Korgeneral Hududi'nin Malatya'da yeni göreve başladığını belirterek, "Tebrik ediyorum. İnşallah Malatya çalışma hayatının güzel bir bölümü olur. Malatyalıların sıcak misafirperverliğinde, ev sahipliğinden ziyadesiyle memnun olacaklardır. Kendilerine görev sürelerince başarılar diliyorum. Dolayısıyla sıkıntısız, kazasız, belasız başarılı bir görev dönemi olur. Bizde vilayet olarak 2. Ordu Komutanlığımızın her türlü ihtiyacında sıkıntısında bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada yanlarında olmaya gayret edeceğiz" dedi.

Korgeneral Hududi, Vali Şahin'e teşekkür etti.

Bu arada, 2. Ordu Komutanlığı görevine başlayan Korgeneral Hududi, Suriye ve Irak'taki gelişmeler ile barış sürecindeki gelişmeleri askeri çalışmalar kapsamında bölgede yakından takip edecek ilk isim olacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 2. Ordu Komutanının İlk Ziyareti Malatya Valiliğine - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.


Advertisement