2. Niğde Tarım Fuarı Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

2. Niğde Tarım Fuarı Törenle Açıldı

2. Niğde Tarım Fuarı Törenle Açıldı

2. Niğde Tarım Fuarı pazartesi pazarı alanında düzenlenen törenle açıldı.

05.11.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2. Niğde Tarım Fuarı pazartesi pazarı alanında düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Tarım Bakanlığı Bitkisel Ürünler Genel Müdürü Mevlüt Gümüş, Niğde Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Niğde Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Fidancılık, Seracılık, Tohumculuk, Patatesçilik, Arıcılık, Meyvecilik ve Gıda Fuarı Pazar gününe kadar Niğde ve dışından gelen ziyaretçileri kabul ediyor.

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Tarımdaki gelişmelerin en iyi takip edilen yerlerin fuarlar olduğunu söyledi.

Niğde Tarım Fuarı ekonomik hayatın gelişmesi için çiftçimizi, sanayimizi bir araya getiren çok önemli bir organizasyondur. Tarım ve Hayvancılık fuarı çok önemli bir adımdır. Alış veriş yapmanın yanı sıra iş birliği bağlantılarının oluşması ve yenilikçi tarım ekipmanları çiftçilerimizle buluşuyor. Fuarımızda kaliteyi önemli ölçüde etkileyen ekipmanlar ve ürünlerin tanıtılmasında büyük rol oynar" dedi.

Törende konuşan Vali Kılıç ise, "Mutluluğun yayıldığı, kendine güvenin arttığı bir dönemde Dünyaya yıldız gibi doğacak Türkiye'nin ufkuna Niğde'yi yıdız gibi doğurma gayreti için çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güzel günde Milletvekillerimizin üçünün birden burada olması bizi mutlu ediyor. Ziyaretçilerimiz, konuklarımız bizi yalnız bırakmayanların teşrifleri büyük bir mutluluk verdi. Bu fuarda tarım Bakanlığı, Belediye, Ticaret odaları çok çalıştılar, fuarın ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim" diye konuştu.

Törende ayrıca AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in yanı sıra Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, Niğde Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarım Bakanlığı Bitkisel Ürünler Genel Müdürü Mevlüt Gümüş birer konuşma yaptı.

Konuşmalar sonrası fuara katılanlar kurdele keserek açılış gerçekleştirildi.

Fuar içerisinde kurulan firmalar ürünlerini tanıtarak katılımcı çiftçilere bilgiler verdiler.

Fuar Pazar gününe kadar Niğdelilere açık kalacak. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Niğde Tarım Fuarı Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement