2 Çocuk Babası Ağaçta Asılı Bulundu - Son Dakika
Güncel

2 Çocuk Babası Ağaçta Asılı Bulundu

2 Çocuk Babası Ağaçta Asılı Bulundu

Evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Süleyman Baysal, köye giden patika yoldaki bahçe içerisinde iple ağaca asılı olarak bulundu.

22.08.2015 18:09  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'nın Ermenek İlçesi'ne bağlı Olukpınar Köyü'nde evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Süleyman Baysal, köye giden patika yoldaki bahçe içerisinde iple ağaca asılı olarak bulundu. İlk tespitlere göre ekenomik sıkıntı içinde olan Baysal'ın intihar ettiği belirtildi.

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ GÖRDÜ

Olay, saat 11.30 sıralarında Oluklupınar Köyü Erik Deresi mevkiinde meydana geldi. Yoldan geçen bir vatandaş bahçe içerisinde ağaca asılı bir erkek cesedi olduğunu görerek jandarmaya bilgi verdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan inceleme sonrası cesedin Konya'da kapıcılık yaptığı öğrenilen ve 2 gün önce memleketi olan Olukpınar Köyü'ne gelen evli ve 2 çocuk babası Süleyman Baysal'a ait olduğu belirlendi. Baysal, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Ermenek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

EKONOMİK SIKINTILARI BULUNUYORMUŞ

Sabah erken saatlerde köydeki evden ayrıldığı ve ekonomik sıkıntılarının bulunduğu öğrenilen Baysal'ın bunalıma girerek yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde duran güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Çocuk Babası Ağaçta Asılı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • u.ersoy: Allah rahmet eylesin.iyi insandı 1 0 Yanıtla

Advertisement