2,5 Yaşındaki Düş, 'Atatürk Uyansın Artık' Diye Ağladı - Son Dakika
Güncel

2,5 Yaşındaki Düş, 'Atatürk Uyansın Artık' Diye Ağladı

2,5 Yaşındaki Düş, \'Atatürk Uyansın Artık\' Diye Ağladı

Ailesi ile birlikte Anıtkabir'i ziyarete gelen 2,5 yaşındaki Düş Atan, "Atatürk uyansın artık" diye gözyaşı dökerek Anıtkabir'den ayrılmak istemedi.

23.04.2014 12:58  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e akın eden miniklerden 2,5 yaşındaki Düş Atan'ın "Atatürk uyansın artık" diye gözyaşı dökerek Anıtkabir'den ayrılmak istememesi diğer ziyaretçilerin dikkatini çekti.

MİNİKLER ATA'LARINA KOŞTU

Atatürk'ün mozolesini ziyaret etmek için Başkentin yanısıra yurdun dört bir yanından çocuklar Anıtkabir'e akın etti. Gün boyu aileleri ve öğretmenleriyle Anıtkabir'e gelen minikler, birbirinden güzel rengarenk kıyafetleriyle Atatürk'ün mozelesini ziyaret ederek ellerinde getirdikleri Türk bayrakları ve Türk bayrağı resmi bulunan bayraklarını mozelenin önüne bıraktı.

2,5 YAŞINDAKİ DÜŞ'ÜN GÖZYAŞLARI

Anıtkabir'e ailesiyle birlikte gelen Düş Akan'da, mozele ziyaretinin ardından Anıtkabir'den ayrılmak istemedi. Henüz 2,5 yaşındaki Düş'e ailesinin ölümü anlatamadığı için mozelenin içinde Atatürk'ün uyuduğunu anlattığı Minik Düş Atan, "Atatürk uyansın artık" diye gözyaşı döktü. Minik Düş, Atatürk'ü çok sevdiğini belirterek, kendisini görmek istediğinide belirterek, "Atatürk ölmedi" şarkısınıda ezbere okudu. Ailesinin ısrarlarıyla Minik Düş, Anıtkabir'den ağlayarak ayrıldı. Bu arada Türkiye'nin dört bir yanından Anıtkabir'e ziyaretçi akınının yanı sıra yabancı uyruklularında Türk bayraklarıyla ziyareti dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2,5 Yaşındaki Düş, 'Atatürk Uyansın Artık' Diye Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • GÖKHAN: Yazık bu cocuga Allahını peygamberını tanımadan sahte bır kahramana taptırmışlar resmen yazık guzel ulkeme yazık bu halka cok yazık 21 22 Yanıtla YORGUN DAYI: sahte ve sahtekarlar siz gibi koyun beyinliler....Merak etme,bizler çocuklarıma allah ve peygamber sevgisinide tanıtıyoruz.TÜRK ÖNDERİ KAHRAMAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SEVGİSİNİDE ÖĞRETİYORUZ cahil,yobazlar allah ve peygamber sevgisini sadece kendilerinde zanneden gafiller asıl müslümanlıktan,islamiyetten nasibini almamış olan siz gibi cahiller.... 0 0
  • karadenizli: küçük kızıda zehirlediler ama ilerde saidlerden yazılmışsa gerçekleri kabul eder 22 19 Yanıtla
  • Levent: Geleceğin çapulcusu, tez sesini kesmek lazım.. 10 18 Yanıtla
  • sonuç: Böyle anlamlı bir günde ATATÜRK'ÜN İsminde dahi korkan sizi yobazlar sizi Bu ülkeyi ATATÜRK kurdu yoksa bu gün Afganistandan Pakistandan Bangladeşten somaliden hiç bir farkımız almazdı Bunu kafanıza yazın...! BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ adı yeter. 12 12 Yanıtla
  • VEYSEL: klevye onüzde salayın yazın okuyun ama GERCEKLERİ KABULEDİN BU DÜNYAYA GELMİŞ EN BUYUK İNSAN HZ MUHHANMET EFEDİMİZ VE ENBUYUK LİDER ATATÜRK GERİSİ HİKAYE 20 3 Yanıtla
  • menfeatçı: ÖLEN HER İNSAN DÜNYAYA DÖNMEK İSTER ....ATATÜRK EĞER DÜNYAYA 1 HAFTALIĞINA DÖNSE DESE ALLAHA KULLUK EDİN NAMAZ KILIN DESE ARTIK CHP LİLER KESİN ATATÜRKÜ SEVMEZ 18 5 Yanıtla
  • oksijen: Birileri bu küçük kızımıza gerçekleri söylemeli,Ata nın zamanında iyi ve kötü işler yaptığını ve İlah olmadığını ve her insan gibi ölümlü olduğunu,,yoksa her mili bayramda Atatürk ölmedi denirse çocukta uyansın artık der.. 12 10 Yanıtla
  • ahmet kaya: Çocuklar ufakken namazı öğrenmezlerse büyüyünce sizin gibi hain olurlar 9 12 Yanıtla veysel: namaz kılanlanları tgörüyoruz elhamdurallah bende müslumanım ama sen tamaylı namkör brinsansın unuta yeryüzüne gelmiş 1ci insan HZ MUHHANMET EFEDİMZİ 2Cİ İNSAN ATATÜRK SENDE YAOZIN TEKİSİN VEDE VATAN HAİNİSİN 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı
    08:39 İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu sıcakların başlamasıyla birlikte bereketli bir şekilde başladı. 5 kooperatifin hedefi bin ton balık tutmak ve ihracat yapmak.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.


Advertisement