1kayseri Özhaseki: Atatürk?ün Partisinin Başında Bir Kumpasçı Var - Son Dakika
Güncel

1kayseri Özhaseki: Atatürk?ün Partisinin Başında Bir Kumpasçı Var

1kayseri Özhaseki: Atatürk?ün Partisinin Başında Bir Kumpasçı Var

Özhaseki: Atatürk'ün partisinin başında bir kumpasçı var AK Parti Kayseri 1'inci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2010 yılından bu yana Kayseri'ye yönelik suçlamalarının bir komplo olduğunun ortaya çıktığını öne sürdü.

12.05.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özhaseki: Atatürk'ün partisinin başında bir kumpasçı var

AK Parti Kayseri 1'inci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2010 yılından bu yana Kayseri'ye yönelik suçlamalarının bir komplo olduğunun ortaya çıktığını öne sürdü. Özhaseki, "Atatürk'ün kurmuş olduğu partinin başında kumpasçı biri var. Azıcık Allah korkusu, ar duygusu olan bir adam bunları yapmazdı" dedi.

Özhaseki, 2010 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında Kayseri ile ilgili iftiralarda bulunduğunu "Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk var" iddiasında bulunduğunu söyledi. Mehmet Özhaseki, hiç kimsenin iftiraya uğramasını istemediklerini, CHP liderinin iddiaları üzerine görevlendirilen 3 savcının yolsuzluk yapıldığı öne sürülen dosyayı 9 ay araştırdığını, Atilla Kart'ın 300 sayfalık bir yalan dosyası verdiğini ve 'Algı operasyonu' yapılmaya çalışıldığını söyledi. Özhaseki, özür dilenmesi halinde dava açmayacağını söylediğini, bu yapılmayınca 50 kadar dava açtıklarını anlatırken, ifade verilen kişinin çeşitli vaatlerle kandırıldığını söylediğini kaydederek, "Atatürk'ün kurduğu partinin başına oturmuş bir adam bu kumpasları kurabiliyor. Bir taraftan iftira atmak günahtır, ayıptır, bir taraftan da zaten cezasını çekmiş bir genci dolandırmak ikinci bir ayıptır. Kumpas kuranlara, özel olarak ayar verenlere, sonra da Türkiye'de algı operasyonlarıyla bu çirkinliği yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum. Adaletin sorduğu gibi Allah bunlardan sorsunö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1kayseri Özhaseki: Atatürk?ün Partisinin Başında Bir Kumpasçı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement