1969 Kartal Spor Başkanı Erik, "Kurtalan Maçını Kazanacağız" - Son Dakika
Spor

1969 Kartal Spor Başkanı Erik, "Kurtalan Maçını Kazanacağız"

1969 Kartal Spor Başkanı Erik, "Kurtalan Maçını Kazanacağız"

1969 Siirt Kartal Spor Başkanı Hasret Erik "Önümüzü Görmemiz İçin Bu Maçı Kazanmamız Lazım" dedi.

23.04.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Amatör Liginde mücadele eden ve hafta sonu final maçı oynayacak 1969 Siirt Kartal Spor Başkanı Hasret Erik, Kurtalan spor maçını kazanmaları durumunda ileriye dönük ciddi projelerinin olduğunu açıkladı.

Takımın maç öncesi moralleri yüksek olduğunu belirten Hasret Erik, “Takımım ilk kurulduğu günden bugüne bizlere destek veren tüm Siirtlilere teşekkür ediyorum. Kendilerini Cumartesi günü Kurtalan Spor ile oynayacağımız maça bekliyoruz. Eğer biz bu maçtan bileğimiz hakkı ile çıkarsak ileride çok ciddi işler yapacağımıza inanıyorum. Takımda gerek teknik heyet ve gerekse futbolcularım profesyonel futbolcular bu işi iyi bilen bir takımımız var. Bize gönül veren taraftarlarımızı utandırmayacağız” dedi.

Takımım kampa girdiğini ve hedefinde Kurtalan spor maçı olduğunu hatırlatan 1969 Siirt Kartal Spor Başkanı Erik, “Takımda toplam 25 futbolcumuz bulunuyor. Rakip Kurtalan Spor bizden daha önce iki kez kamp dönemi geçirdi ve bu maçı kazanmak içinde ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Ancak bizim bunun bilincindeyiz. Teknik heyetimiz bu konuda ciddi bir çalışma yaptı ve oyuncularımızı bu maça motivasyon etti. Ben Siirtli tüm taraftarları Cumartesi günkü maça davet ediyorum” dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 1969 Kartal Spor Başkanı Erik, 'Kurtalan Maçını Kazanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement