1968 Diyarbakırspor Kıck Boks'ta Şampiyon - Son Dakika
Spor

1968 Diyarbakırspor Kıck Boks'ta Şampiyon

1968 Diyarbakırspor Kıck Boks\'ta Şampiyon

1968 Diyarbakırspor Kulübü sporcularından Mukadder Batır, Gaziantep’te düzenlenen Türkiye 70 kilo kick boks şampiyonasında Avrupa büyük bayanlar kategorisinde birinci oldu.

16.07.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1968 Diyarbakırspor Kulübü sporcularından Mukadder Batır, Gaziantep'te düzenlenen Türkiye 70 kilo kick boks şampiyonasında Avrupa büyük bayanlar kategorisinde birinci oldu.

1968 Diyarbakırspor Kulübü, Gaziantep'te düzenlenen Türkiye kick boks şampiyonasında 70 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Batır, Eylül ayında İzlanda'da düzenlenecek olan Avrupa büyük bayanlar kick boks şampiyonasına ve milli takıma girmeye hak kazandı.

Vali Cemil Serhatlı Spor Tesisleri'nde açıklama yapan 1968 Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Bedirhan Akyol, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, her başarının arkasında gece gündüz çekilen bir emek ve dökülen alın teri olduğunu söyledi.

Akyol, başarıda emeği geçen antrenör Ufuk Ertaş'ı kutlayarak, "Diyarbakır'ın ve ülkenin yüzünü ağartan Mukadder Batır'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Genç sporcumuz tesisler açısından büyük şehirlerimize göre kısıtlı imkanlara sahip olan Diyarbakır'da, zorlu şartları aşıp milli takımımızda kendisine yer bularak, dünya şampiyonalarında İzlanda'da ülkemizi ve ilimizi temsil edecek. Bu şampiyonalarda alacağı sonuçlar ile hem bizleri gururlandıracak hem de kendisinden sonrakilere de örnek olma başarısını gösterecek. Sporun her dalı o ilin reklamı için olmazsa olmazdır. Bu bağlamda sporculara Diyarbakır'ın tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1968 Diyarbakırspor Kıck Boks'ta Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement