1968 Diyarbakırspor Galibiyet İstiyor - Son Dakika
Spor

1968 Diyarbakırspor Galibiyet İstiyor

1968 Diyarbakırspor Galibiyet İstiyor

Bölgesel Amatör ligi takımlarından 1968 Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Ağrı Patnosspor maçını kazanmak istiyor.

22.01.2015 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen haftayı şansız bir yenilgi ile kapatan 1968 Diyarbakırspor, Yolspor'a yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor. Yeşil – Kırmızılı takımda dikkatler çekildi gözler, Pazar günü oynanacak Ağrı Patnosspor maçına çevrildi.

Teknik Direktör Nevzat Türker, yaptığı açıklamada, "Kayıp puanlarımızı fazlasıyla telafi etmemiz gerekmektedir. Bunun için artık tüm maçlarımız bizim için fazlasıyla önemlidir. Bu nedenle pür dikkat olmalıyız. Geçen hafta kaybettiğimiz 3 puan bizim için çok önemliydi. Şimdi Önümüzde sahamızda oynayacağımız Ağrı Patnosspor maçı var. İdmanlarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Çalışmalarımız Cuma günü öğleden sonra tamamlanacak. Futbolcularımızı kampa alacağız. Maç saatine kadar moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğim" dedi.

Kulüp Genel Koordinatörü ve Futbol Şube Sorumlusu Utku Çetin'de "Geçen hafta hakem hataları bizi sahadan mağlup ayırdı. 1968 Diyarbakırspor olarak kesinlikle mağlubiyeti hak etmemiştik. Ama oldu. Kadromuza güveniyorum. Bu hafta sahamızda oynayacağımız maçtaki tek seçeneğimiz galibiyettir. Bundan başka çıkış yolumuz yoktur. Ligde 8. Sıradayız, hedefimiz daha üst sıralara çıkıp rahat nefes almaktır. 12 Puan bize yakışmıyor. Hafta sonu gülen taraf biz olacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 1968 Diyarbakırspor Galibiyet İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement