19 Yıllık Eşi Tarafından Aldatılan Koca: Sokağa Çıkamıyorum - Son Dakika
Yaşam

19 Yıllık Eşi Tarafından Aldatılan Koca: Sokağa Çıkamıyorum

19 Yıllık Eşi Tarafından Aldatılan Koca: Sokağa Çıkamıyorum

İstanbul'da, 19 yıllık eşinin kendisini aldattığını, sevgilisinden çocuk aldırınca öğrenen taksi şoförü, "Böylesi dizilerde olur sanıyordum, sokağa çıkamaz oldum." dedi.

01.02.2015 12:40  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükçekmece'de taksi şoförlüğü yapan Z.B. (42), 19 yıllık eşi C.B.'nin kendisini aldattığını, sevgilisinden çocuk aldırdığını ve kürtaj işlemi için de imzasının taklit edildiğini öğrendi.

2012'de yaşanan kürtaj olayını 2014'te öğrenen ve eşine boşanma davası açan Z.B., hastaneden, kürtajı yapan doktordan, eşi ve eşinin sevgilisinden avukat Yaprak Gizem Kara kanalıyla dava açıp 470 bin TL'lik tazminat talep etti.

"SOKAĞA ÇIKAMAZ OLDUM"

"19 yıl aynı yastığa baş koyduğunuz eşiniz sizi başka bir erkekle aldatıyor ve bir de hamile kalıp gizlice kürtaj yaptırıp çocuğu aldırıyor" diyen Z.B., şunları söyledi:

"Anlattıklarında duyduklarıma inanamadım. Karım C.B.'yi öldürüp sonra intihar etmeyi düşündüm. 4 çocuğumu düşünüp vazgeçtim. Onları yapayalnız bırakamazdım. Ama yaşananlardan sonra sokağa çıkamaz oldum. Birileri bir şey diyecek diyecek diye kimseyle konuşmuyorum."

"BU TÜR OLAYLAR SADECE DİZİLERDE OLUR SANIYORDUM"

"Bu tür olaylar sadece dizi filmlerde olur sanıyordum. Ama her nedense benim başıma da geldi. Eşimin beni aldattığını öğrenince savcılığa gidip şikâyetçi oldum. Eşim de ifadeye çağrılmış, 'Kocamla aramda sorunlar vardı. Bir anlık nefretim sebebiyle Mustafa diye ismini bildiğim kişiyle ilişkiye girdim. Hamile kaldığımı anlayınca kürtaj olmamı söyledi. Kürtaj için o kişi kocamın yerine imza attı. Hastane masrafını ödedi. O tarihten sonra bir daha görmedim' diye ifade vermiş."

"BU KADIN BENİ VE ÇOCUKLARIMI YERİN DİBİNE SOKTU"

Olayın ardından boşanma davası açtığını söyleyen Z.B., şöyle devam etti: "Toparlanmaya çalışıyorum. Sabah hava aydınlanmadan işe, akşam da mesai biter bitmez gece karanlığında evime gizlice girip çıkar oldum. Bu kadın beni ve çocuklarımı yerin dibine soktu. Aldatma olayını bilen herkes arkamdan fısıldayarak konuşuyor."

"16 YAŞINDAKİ KIZIMIN ANNESİNİ ÖRNEK ALMASINDAN KORKUYORUM"

4 ay önce karısının 16 yaşındaki kızını da alıp ortadan kaybolduğunu anlatan Z.B., "Savcılığa başvurup kızımın bulunmasını istedim. 4 aydır kızımdan haber alamadım. Kızıma doğru örnek olacağını sanmıyorum. Kızım daha 16 yaşında. Annesini örnek alıp yanlış bir şeyler yapmasından korkuyorum." dedi.

"BUNDAN SONRAKİ TEK AMACIM..."

Bundan sonraki tek amacının çocukları olduğunu söyleyen Z.B., "O kadından boşanıp mümkünse onu hiç görmek istemiyorum. Tek amacım her şeye onsuz başlamak. Çocuklarımla huzur içinde yaşamak. Onların hem annesi hem de babası olacağım." dedi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yaşam 19 Yıllık Eşi Tarafından Aldatılan Koca: Sokağa Çıkamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • fero: Iyi yapmissin sayin abim onu gebertsen insan sinifinda degerlendirirler bide eylemler yaparlar kadina siddete son diye. Sen evlatlarina sahip cok yeter. Ha bunu okuyanlar yanlis anlamayin kadina siddete karsiyim tabi keyfiyen gosterilen bicimine. Bi anne bu kadar asagilik bi hale geliyorsa Rabbimin gazabına ugrasin inşallah 57 2 Yanıtla
  • Adanalıyıık: Adam zor Günler geçiriyor ama kadını da anlamak Lazım . Neden aldatmış olabilir 2 46 Yanıtla
  • amed: Allah yardim etsin. Allah kimsenin başina vermesin. 48 0 Yanıtla
  • Alp Aden France : Sokaga cikamiyorsun ama medya ya da haber veriyosun bu ne is 20 28 Yanıtla
  • AKP: Sonra erkekler neden katil oluyor ? kardeşim adam içine sindiremiyor. şu duruma bak. karısı başka bir erkekten hamile kalmış adam da iyi yürek varmış valla öldürmemiş. 44 2 Yanıtla
  • Ahmet: Helal sana en doğrusunu yapmışsın bundan sonra çockları düşünüp kadnı unutmak allaha havale etmek 44 2 Yanıtla
  • Realty!!: Evlilikte aldattığı ıspat edilen kişiye bence hapis ve para cezası verilmeli hemde ağırından... Bu tarz insanlar yüzünden bir çocuğun psikolojisini ve onun gelişimini düşünün.. 44 1 Yanıtla
  • Reisin yolunda Alperen: Senin utanacak bişeyin yok 38 2 Yanıtla
  • sasasasasasasa: vur kurtul 14 24 Yanıtla
  • bir insan: Sen doğru olanı yapmışsın kardesim.karin utansin sen niye utaniyorsun ki. 36 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement