19 Yıl Sonra Babasının Başkası Olduğunu Öğrenen Kız Annesini Sildi - Son Dakika
Güncel

19 Yıl Sonra Babasının Başkası Olduğunu Öğrenen Kız Annesini Sildi

19 Yıl Sonra Babasının Başkası Olduğunu Öğrenen Kız Annesini Sildi

İzmir'de babasının öz babası olmadığını öğrenen 19 yaşındaki genç kız, "An­nem ar­tık be­nim için öl­dü, be­ni an­cak fo­toğ­raf­lar­da gö­rü­r." de­di.

18.09.2014 10:01  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, kanserli babanın kendisinden bildiği kızının 19 yıl sonra başkasından olduğunu öğrenmesiyle yaşanan aile dramı yankı uyandırdı. Biyolojik olmayan babasıyla birlikte öz annesini terk eden genç kız ilk kez konuştu.

Ola­yın en bü­yük mağ­du­ru genç kız T.T. ha­be­rin ya­yın­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan şok ger­çe­ği öğ­ren­dik­ten son­ra ya­şa­dı­ğı duy­gu­sal dep­re­mi bugün gazetesinden Cem Kartal'a an­lat­tı.

"BAŞ­TAN SÖY­LE­SEY­Dİ"

Kan­ser te­da­vi­si gö­ren ba­ba­sıy­la bir­lik­te İz­mi­r’­den ay­rı­lıp ye­ni bir ha­yat ku­ran genç kız, "An­nem ar­tık be­nim için öl­dü, be­ni an­cak fo­toğ­raf­lar­da gö­rü­r." de­di. Ba­ba­sıy­la ar­tık da­ha mut­lu ol­du­ğu­nu di­le ge­ti­ren T.T., "An­nem bu ya­şa­nan­la­rı en ba­şın­dan söy­le­se bu­gün ba­bam bu psi­ko­lo­ji­de ol­maz­dı. Ömür bo­yu ba­bam­la ya­şa­ya­ca­ğım. Ay­nı an­da ba­bam­la öle­ce­ğim, o be­nim ger­çek ba­ba­m." di­ye ko­nuş­tu.

"BABAMA SÖZ VERDİM"

Ba­ba­sı­nın has­ta­lı­ğı­nın iyi­leş­mek üze­re ol­du­ğu­nu be­lir­ten T.T, "Ba­ba­ma ‘ba­bam­la ya­şa­ya­ca­ğı­ma dai­r’ söz ver­dim. Ya­rın sa­bah kal­ka­yım o yok­sa ben de he­men onun ol­du­ğu ye­re gö­zü­mü kırp­ma­dan gi­de­rim. Kim­se bi­ze üzül­me­sin, acı­ma­sın. Biz böy­le her za­man­kin­den da­ha mut­lu­yu­z." şek­lin­de ko­nuş­tu.

Ya­şa­dık­la­rı­nı bir da­ha ha­tır­la­ma­mak için tüm dost­la­rı­nın ya­şa­dı­ğı İz­mi­r’­e bir da­ha dön­me­yi dü­şün­me­dik­le­ri­ni be­lir­ten T.T., "Ü­ni­ver­si­te sı­nav­la­rı­na ba­bam­la ha­zır­la­na­ca­ğım. O ya­nım­day­ken ken­di­mi gü­ven­de his­se­di­yo­rum. Biz bu ya­şa­dık­la­rı­mı­zı er ya da geç unu­tu­ruz ama bu­nu bi­ze ya­şa­tan­lar ömür bo­yu o vic­dan aza­bı­nı ya­şa­ya­cak. Her­kes hak et­ti­ği­ni ya­şa­r." de­di.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 19 Yıl Sonra Babasının Başkası Olduğunu Öğrenen Kız Annesini Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ölüm var: izmir işte izmirde bunlar dogal şeyler ALLAH korkusu yok bazı izmirlilerde 22 60 Yanıtla EKMEKARASIKÖFTE: Arkadaşlar lütfen. . . delinin biri kuyuya taş atmış sizde çıkarmaya çalışıyorsunuz. Mal heryerde mal. İzmir, ordu, mardin, konya farketmez. Allah önce insanın kalbine iffet, namus dürüstlük gibi kavramlar versin. Allah korkusu olmayandan memleketi neresi olursa olsun uzak etsin 0 0 veysel: izmirden daha kötü olan şehirler var bu tarz şeyler hiçbiyerde doğal değildir 3-5 olayı 4 milyona kilitleme . . en dinci dediğin şehirlerde bile ne olaylar oluyo bitiyo bi içlerine gir yeter. . . 0 0 a: muhakkak izmirin geneline indirgememek gerekir , ama bunların izmirde yaşanma olasılığı daha yüksektir. 0 0
  • GaMzE: Çok üzüldüm olan olmuş kız zaten alabileceği en doğru kararı almış ALLAH ıslah etsin böyle insanları kınamıyorum ama gerçekten bu ve bu gibi durumlarda iğreniyorum ALLAHIM herkese hepimize doğru yolu göstersin :(( 23 1 Yanıtla
  • rabia: vurulursa vuran cennetlik 8 1 Yanıtla
  • berkay: biyolojik babanı bul ananıda al yanına mutlu aile tablasu işte bu 0 6 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): İİDE NEDEN NE OLABİLİR????KADIN ADAM I KASITLIMI ALDATMIŞ, ÇÖZEMEDİM HALA?? 0 4 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement