Emekli Öğretmen, 19 Aralık'ta Ölmeyi Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Emekli Öğretmen, 19 Aralık'ta Ölmeyi Bekliyor

Emekli Öğretmen, 19 Aralık\'ta Ölmeyi Bekliyor

Eşini ve oğlunu 19 Aralık tarihlerinde kaybeden Denizlili emekli öğretmen Mehmet Zeki Erdem, kendisinin de 19 Aralık'ta öleceğine inanıyor.

17.09.2014 12:27  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Baklan İlçesi'nde yaşayan 83 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Zeki Erdem, eşini ve oğlunu 19 Aralık tarihinde kaybetti. Mehmet Zeki Erdem, kendisinin de aynı tarihte öleceğine inanarak 14 yıl önce mezar taşını hazırladı.

14 YIL ÖNCE KENDİ MEZAR TAŞINI HAZIRLADI

Emekli öğretmen olan ve uzun yıllardır da mezar taşı ve tabelacılık işini hobi olarak yapan Mehmet Zeki Erdem, 19 Aralık tarihinde öleceğine inanıyor. Bu nedenle 14 yıl önce kendi mezar taşını hazırlayan ve üzerine 19 Aralık tarihini yazan Erdem'in bu bekleyişini ise çevresinde bilmeyen yok.

EŞİ VE OĞLU 19 ARALIK'TA ÖLDÜ

Eşi Nesime Erdem'i 19 Aralık 1973 yılında, oğlunu ise 19 Aralık 1999 yılında kaybeden Erdem, kendisinin de 19 Aralık tarihinde öleceğini düşündüğünü dile getirdi.

"HER YIL 19 ARALIK'I İPLE ÇEKİYORUM"

30 yıl ilkokul öğretmenliği yaptığını belirten Erdem, 1978 yılında emekliye ayrıldıktan sonra Baklan'da tabelacılık yaptığını ve mezar taşı da hazırladığını söyledi. Erdem, eşini ve oğlunu 19 Aralık tarihlerinde kaybettiğini belirterek, "Ben içimdeki güçlü bir hisse dayanarak 19 Aralık'ta öleceğimi düşünüyorum. Bu nedenle oğlumun vefat ettiği dönem kendi mezar taşımı yine kendim hazırladım. Orada ölüm tarihi olarak 19 Aralık tarihini yazdım. Ama yıl olarak henüz belli olmadığı için yazmadım. Bugüne kadar da ciddi hiçbir rahatsızlık yaşamadım. Sağlığım yaşıma rağmen çok iyi ama Azrail'in 19 Aralık'ta beni ziyaret edeceğini düşünüyorum. 19 Aralığı her yıl iple çekiyorum dersem yalan olmaz. Babam Halil Ahmet 74 yaşında vefat etti. Ben de 74 yaşına girdiğimde çok umutlandım. O dönem 19 Aralık'ta gerçekten umutluydum ve hazırdım. Ancak Azrail gelmedi, ölümümüz ertelendi. Bir teoride 'babanızla ölüm yaşınız tutmazsa dedenizi takip eder' diyor. Dedem Mehmet Ali de 84 yaşında vefat etmişti. O nedenle bu yıl olmaz ise seneye kesin gözüyle bakıyorum. Kendi ölümümle ilgili tarih atmış olmam ve buna inanmış olmam konusunda insanların olumsuz bir yaklaşımı yok" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Öğretmen, 19 Aralık'ta Ölmeyi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hıdır: emmi ya 14 yıl olmuş ölmemişşsin canım emmim boşuna bekleme Allah işini bilir ALLAHIN işine karışma emmi günaha girmee 11 0 Yanıtla
  • İSYAN: NE OLDU DAYI 17 ARALIKTA BÜYÜK ZAMLAR MI GELECEK. 5 3 Yanıtla
  • mezarcı: hahaha alemsiniz adminler sizi çok seviyorum valla bide cenaze marşını koymuşsunuz :) 1 1 Yanıtla
  • chp: chp ölümden çok korkuyor 0 1 Yanıtla
  • Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim
    13:27 Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından kask kullanmayan, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan ve ehliyetsiz motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde çok miktarda cezai işlem uygulandı ve 5 motosiklet bağlanarak, yediemin otoparkına çekildi. Ayrıca GBT sorgusunda bir şahsın ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası tespit edilerek, gözaltına alındı. Gelibolu'da bu tür denetimlerin sürekli devam edeceği ve kask kullanımının yaygınlaştırılması amaçlandığı belirtildi.

  • Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor
    13:25 Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor

    Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirtti. Aybaba, ayrıca yeni sezon öncesi kadro yapılanması konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, Beşiktaş'a yakışacak olan hocayı belirleyeceklerini ve sezon sonunda anlaşma yapacaklarını söyledi.

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.


Advertisement