17 Yaşındaki Liseli, Sınıf Arkadaşını 17 Bıçak Darbesiyle Öldürdü - Son Dakika
Güncel

17 Yaşındaki Liseli, Sınıf Arkadaşını 17 Bıçak Darbesiyle Öldürdü

17 Yaşındaki Liseli, Sınıf Arkadaşını 17 Bıçak Darbesiyle Öldürdü

Gaziantep'te lise öğrencisi İ.D., kız arkadaşının fotoğrafını çektiği için tartıştığı sınıf arkadaşı Aydın Kapısız'ı 17 bıçak darbesiyle öldürdü.

19.03.2015 13:22  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, sabah saatlerinde 60'ıncı Yıl Mahallesi'ndeki Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki İ.D., kız arkadaşının fotoğrafını çektiği için tartıştığı aynı yaştaki sınıf arkadaşı A.K.'yi 17 bıçak darbesiyle öldürdü.

KIZ ARKADAŞ VE FOTOĞRAF KAVGASI

Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi İ.D. ile A.K., okula yakın bir noktada karşılaştı ve tartışmaya başladı. İddiaya göre, İ.D., bir gün önce aynı sınıfta öğrenim gördüğü kız arkadaşının fotoğrafını çektiği gerekçesiyle A.K. ile tartışmaya başladı.

RASTGELE BIÇAK SAVURDU

Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen İ.D. yanında bulunan bıçakla sınıf arkadaşına rastgele vurmaya başladı. A.K. aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, İ.D. ise kaçtı.

HAYATA VEDA ETTİ

Olayı gören öğrenci ve vatandaşların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri tarafından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.K., doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü. Yaşamını yitiren liseli gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurum morguna gönderildi.

PARKTA YAKALANDI, SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayın ardından kaçan şüpheli liseli ise 100'üncü Yıl Parkı içerisinde suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan ve sorgulamasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada öldürdüğünü ve pişman olduğunu söyledi. Şüpheli İ.D., Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tutulmaya devam ederken, polis öğrencilerin eğitim gördüğü lisede güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 17 Yaşındaki Liseli, Sınıf Arkadaşını 17 Bıçak Darbesiyle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • ...: ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ HE Mİ GARDAŞ. . ! MÜSLÜMAN ANNE BABANIN YETİŞTİRDİĞİ MÜSLÜMAN EVLAT. . . AL SANA YENİ TÜRKİYE. . ! DAHA SİZ YATIN BOSTAN GİBİ, NE DÜNYA İÇİN ÇALIŞMAK NE AHİRET İÇİN İBADET, ORTADA BİR YERDEYİZ, BU AMELLE DE ANCA BU KADAR GARDAŞ. . ! 51 3 Yanıtla
  • iboo: eee noldu şimdi o mezara sen cezaevine gittin. kız başkasına kaldı aptal. . 38 0 Yanıtla
  • Yurtsever: Biri mezara, biri hapishaneye, biri de kocaya gitti.. 14 0 Yanıtla
  • B.D.: sen yokken o kız arkadaşım dediğin kişinİN fotolarını da çekicekler daha neler yapacaklar nelerrr. 11 0 Yanıtla
  • Sadi başkan: Delikanlıya bak be,vay anasını be.afferin sana keleş oğlu keleş.Kim bilir kimn kız Arkadaşı olacaksın sende şimdi içeride.Değdi değil mi.Afferin sana Antep hıyarı 10 0 Yanıtla
  • ....: Pes yani ne cesaret ...... Bu çocuklar nerden buluyorlar bu cesareti anlamıyorum....ölen öldüğü ile kalır iki gün sonra beraat eder dışarıya daha azgın bitşekilde çıkar. 10 0 Yanıtla
  • MEHMET: ÇOK YAZIK TOPLUM GERÇEKTEN COK BERBAT ŞİDDET TAVAN YAPTI ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN GİDİŞ İYİ DEĞİL DOSTLAR 10 0 Yanıtla
  • BİR CAN DAHA GİTTİ: dün burda yorum yaptım şöyle dedim: adana hatay mersin ve antepte gezerken dikkat edin sokakta suçlu dolu dedim. . bazıları yok yaw olur mu ne gördün sen dediler. . . Bu nasıl bir insanlık şekli ki kolayca adam öldürülebilir hale geldik. . . 9 0 Yanıtla
  • eno: kıyamete anbe an yaklaşıyoruz 8 0 Yanıtla
  • Beeeeee: Hapishaneden çıkınca sevgilisi yüzüne bile bakmicaktır 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu
    15:20 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Balıkesir'i ziyaret ederek sporcu gençlerle bir araya geldi. Edremit Gençlik Merkezi'nde gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle buluşan Bakan Yardımcısı, gençlerin görüş ve taleplerini dinledi. Bakan Yardımcısı ayrıca İvrindi ilçesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı ve Gökçeyazı futbol sahasında çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi
    15:19 İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi

    İstanbul Adalet Sarayı'nda terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı. Törende konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Kiraz'ın adalet mirasını layıkıyla ifa etmek gerektiğini vurguladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da törene katılarak Kiraz'ın makam odasına karanfil bıraktı.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu
    15:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aktaş, Bursa'nın her köşesinde gülümsediklerini ve bu şehirde yaşamaktan mutlu olduklarını belirtti.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak
    15:18 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü sağlık merkezleri açacak. Sağlık merkezlerinde ayakta muayene, teşhis ve tedavi, tahlil, enjeksiyon/pansuman, ağız ve diş sağlığı, psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, diyetisyen ve evde bakım hizmetleri verilecek.

  • Çevre Bakanı Özhaseki: Kentsel dönüşüm için birlikte çalışalım
    15:17 Çevre Bakanı Özhaseki: Kentsel dönüşüm için birlikte çalışalım

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için herkesi birlikte çalışmaya çağırdı. Özhaseki, şehirlerin bakım ve ihtimam istediğini vurgulayarak, şehirlerin geleceğinin yerel yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılı olduğunu belirtti. Ayrıca, çarpık kentleşme ve deprem riskine dikkat çeken Özhaseki, kentsel dönüşümün önemine değindi ve herkesin bu konuda sorumluluk alması gerektiğini söyledi.

  • Yalova'da Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Başladı
    15:17 Yalova'da Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Başladı

    Yalova'da, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi' kapsamında 104 çiftçiye 300 kilogram çalı fasulyesi tohumu dağıtıldı. Proje kapsamında 300 dekar alanda üretim yapılması hedefleniyor.

  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi
    15:16 İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi

    İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesinin 9'uncu yılında, İstanbul Adliyesi'nde düzenlenen törenle anıldı. Anma törenine konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Çocuklarımızın, gençlerimizin huzurlu bir Türkiye'de yaşamasının mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz işte bugün olduğu gibi bu ülkenin kahraman bir evladı olarak, hayırla, rahmetle anılıyor ve anılmaya devam edecek" dedi.

  • Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi
    15:16 Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi

    Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Siirt Kurtalan-Ankara seferini yapan yolcu treninde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı istihbari bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
    15:13 Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

    Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında tiyatro oyunu izledi, halk buluşmaları gerçekleştirdi ve belediye hizmet birimlerini ziyaret etti. Ayrıca esnaf buluşmaları düzenleyen Tosun, Bodrum'un çehresini değiştirecek projelerini anlattı. Gümüşlük ve Karaova'da yapılan ziyaretlerde ise bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı ve yaşamı kolaylaştıracak yatırımlar planladıklarını belirtti.


Advertisement