17 Yaşındaki Kız, Annesinin Desteğiyle Erkek Oldu - Son Dakika
Dünya

17 Yaşındaki Kız, Annesinin Desteğiyle Erkek Oldu

Ünlü pop yıldızı Justin Bieber'a benzerliğiyle dikkat çeken 17 yaşındaki İngiliz Blake Kerwin'in annesinin desteğiyle cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı.

30.03.2015 09:32  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 yaşındaki İngiliz Blake Kerwin, dünyaya bir kız çocuğu olarak geldi ancak daha sonra erkek olmak istediğine karar vererek erkek gibi giyinmeye ve davranmaya başladı. Gerçek adı Rebecca olan Blake, hayranı olduğu Justin Bieber'ın ilk transseksüel benzeri olarak tarihe geçti.

TACİZLERE MARUZ KALDI

Wigan şehrinde yaşayan Blake cinsiyet değiştirdiği için tacizlere maruz kalmış. Bu sebeple beş yıl boyunca polis tarafından koruma altına alınan Blake, kıyafetleri ve verdiği pozlarla tam bir Justin Bieber görüntüsü çiziyor.

ANNESİ TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Blake'in annesi Sharon, kızı henüz çok ufak yaşlardayken bir farklılık olduğunu sezdi. Sharon kızının, ilkokulda okurken bile eve gelip kıyafetlerini değiştirir değiştirmez futbol oynamaya gittiğini anlatıyor.

"ONU CİNSİYET DEĞİŞTİRMEYE TEŞVİK ETTİM"

İngilizlerin Morning isimli TV programına çıkarak yaşadıklarını anlatan Sharon Kerwin, kızının kararını kendisinin desteklediğini açıklayarak, "Onu cinyetini değiştirmeye teşvik ettim." dedi.


17 Yaşındaki Kız, Annesinin Desteğiyle Erkek Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya 17 Yaşındaki Kız, Annesinin Desteğiyle Erkek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Neriman: Anneside eskiden erkekmiş 36 26 Yanıtla
  • Hakan keskin: Annesi erkek olsaymış tam yerinde olurdu: 8 21 Yanıtla
  • İshoj: Annede ınsan olarak doğmuş sonradan hayvana dönmüş 4 21 Yanıtla
  • erkekmi olmuş .????: bu tipe anne denmez dalgamı geçiyonuz oglum işinize baksanız 8 7 Yanıtla
  • camokan: Aferin sen şimdi sünnet düğünüde yaparsın. . ananda komşuları davet eder 8 6 Yanıtla
  • ....: Annesine benzemekten korkmuş herehalde 11 2 Yanıtla
  • esra yılmaz: kimse durduk yere cinsiyet değiştirmez. kimse bunu merak özenti için yapmaz. bana göre allahın verdiğin en zor sınavlardan biriside kendin olduğun bedenini kabullenememek ve hissetmemek. öyle zorki böyle yaşamak başına gelmeyen bilemez. burda anneyi ve kızı eleştiren yobaz kendini bilmezler!!!allah sizin çocuğunuzun başınıda böyle bir şeyi verirse o zaman bu sıkıntıyı çekenleri daha iyi anlarsınız. . . 10 3 Yanıtla
  • Cengâver : Kıyamet yakındır valla 8 2 Yanıtla
  • allhin kulu: Dunya boyle insanlarin eline kalmis yazik ne yazik allh sonumuzu hayr etsin: 7 2 Yanıtla
  • büyük konuşmayın yadırgamayın: yarın sizden olan neler yapıcak haberiniz var mı insan konuştuğu herşeyin içinde bulur kendini büyük konuşmayın bu yüzden ayrıca yaradan allahtr güzellik insanın içinde olsun ne güzeller var ciğerleri beş para etmez üstelik o bi anne evladını yanında bi şekide . . . . 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti
    14:28 Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti

    İngiltere'de popüler dizisi Gogglebox'un oyuncusu George Gilbey, iş yerinde yaşadığı yüksekten düşme kazası sonucu hayatını kaybetti. Ölüm haberini ilk olarak Gilbey'in kız kardeşi duyurdu. Essex Polisi, kazayı doğruladı. Gilbey, 2013'ten itibaren Gogglebox'da rol almış ve 2021'de üvey babasının ölümüne kadar devam etmişti. Dizi ekibi ve birçok ünlü isim, Gilbey için başsağlığı mesajları paylaştı.

  • 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda
    14:18 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda

    Türkiye'nin iyilik gemisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından temel insani malzemelere ihtiyaç duyan Gazze'liler için Mersin Limanı'ndan yola çıkıyor. Bugüne kadar 13 kargo uçağı ve 7 gemi ile ihtiyaç sahibi Gazze'lilere ulaşan Türkiye, 125 bin ton insani yardım malzemesini taşıyan bu 8. gemiyle yardımlarını sürdürüyor.


Advertisement