17 Yaşındaki Genç Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
3.Sayfa

17 Yaşındaki Genç Bıçaklanarak Öldürüldü

17 Yaşındaki Genç Bıçaklanarak Öldürüldü

Malatya'da, arkadaş oldukları öğrenilen gençler arasında çıkan kavgada 17 yaşındaki kişi bıçaklanarak öldürüldü. Kavgada bir gençse ağır yaralandı.

14.02.2016 19:26  Güncelleme: 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, arkadaş oldukları öğrenilen gençler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 17 yaşındaki bir kişi bıçaklanarak öldürüldü. Kavgada bir genç ise ağır yaralandı.

GENÇLER ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Doğanşehir ilçesinde akşam saatlerinde Tren İstasyonu mevkiinde yaşanan olayda arkadaş oldukları öğrenilen gençler arasında tartışma çıktı.

KALBİNDEN BIÇAKLANDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre B.Y. isimli genç, bıçakla Mustafa Ş.'yi (17) kalbinden bıçakladı. Kavgada yine 17 yaşındaki Deniz V. de karnından aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanırken, şüpheli B.Y. (17) ve yanındaki M.S. (16) polis tarafından gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kavgada kalbinden yaralanan Mustafa Ş. hayatını kaybederken, ağır yaralanan Deniz V. ise Doğanşehir Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Malatya'ya sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, hayatını kaybeden Mustafa Ş.'nin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Doğanşehir ilçesinde defnedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 17 Yaşındaki Genç Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hopdedik: Kavga etmesini bile bilmiyorlar bunlar...nah girersiniz siz avrua birligine 5 9 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 0 4 Yanıtla
  • leş doğu: doğu insanı merttir. mhahahahahahahahaha arkadaşlarını bile bıçaklarlar o derece mertler. 0 3 Yanıtla
  • AAA: Ne biçim haber, bu olay niçin olmuş gara cahil 3 0 Yanıtla
  • hisst kemelist: chp,nin basi sagolsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement