16 Yaşındaki Kızdan 2 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Kızdan 2 Gündür Haber Alınamıyor

16 Yaşındaki Kızdan 2 Gündür Haber Alınamıyor

Hatay’ın Payas ilçesinde babasıyla birlikte yaşayan ve bir not bırakarak evden ayrılan 16 yaşındaki kızdan 2 gündür haber alınamıyor.

15.08.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Payas ilçesinde babasıyla birlikte yaşayan ve bir not bırakarak evden ayrılan 16 yaşındaki kızdan 2 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, 6 yıl önce boşanan Sevgi ve Adem Karataş çiftinin iki kızlarından biri olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Sedanur Karataşlı, anne ve babası ayrı olması nedeniyle bir süre teyzesinin yanında kaldı. Yaklaşık 2 aydır TIR şoförü olarak çalışan babası Adem Karataşlı (46) ile birlikte Payas ilçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki ikametinde kalan Sedanur, 2 gün önce kayıplara karıştı.

Baba Adem Karataşlı, teyzesinde kalan kızının yaz tatili olması sebebiyle "Baba sende kalabilir miyim?" diyerek 2 ay önce yanına geldiğini belirterek, "Ben de tabi burası senin de evin dedim. Yaklaşık 2 aydır bizimle birlikteydi. Sabahları erken işe çıktığım için odasına girip uyandırmak istemedim. Akşam döndüğümde kendisini göremeyince odasına baktım yoktu" dedi.

Baba Karataşlı, kızının evden ayrılmadan önce odasında kimsenin kendisine ulaşamayacağı yere gittiğini yazan bir not bıraktığını belirterek, "İlk önce gidebileceğini düşündüğüm yerleri aradım ve kendisinden haber alamayınca durumu polis, jandarma, emniyet birimlerine bildirdim. Kızımın herhangi bir hastalığı yoktu ancak bir süredir psikolojik destek amaçlı tedavi görmekteydi" diye konuştu.

Adem Karataşlı, 2 gündür kendisinden haber alamadığı kızı Sedanur'un hayatından endişe duyduğunu belirtti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Kızdan 2 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement