15 Metre Sürüklendi - Son Dakika
Güncel

15 Metre Sürüklendi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında maddi hasar meydana gelirken araç sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

30.10.2014 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre İzmit Kuruçeşme NATO tesisleri mevkiinden İzmit istikametine seyir halinde olan Z.Ö. idaresinde 71 FK 470 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil daha sonra beton bariyerlere çarparak takla attı ve yaklaşık 15 metre sürüklendi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüsü şans eseri yara almadan kurtulurken takla atan araç kullanılamaz hale geldi. Kaza nedeniyle yolda trafik kontrollü olarak verilirken takla aran araç olay yerine çağrılan çekici ile otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

15 Metre Sürüklendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Metre Sürüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement