140 Minik "Şah-Mat" Dedi - Son Dakika
Yerel

140 Minik "Şah-Mat" Dedi

140 Minik "Şah-Mat" Dedi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin Düzce’de ilk defa düzenlediği Anasınıfı öğrencilerine yönelik satranç turnuvası Krempark AVM’de gerçekleştirildi.

14.04.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin Düzce'de ilk defa düzenlediği Anasınıfı öğrencilerine yönelik satranç turnuvası Krempark AVM'de gerçekleştirildi. Turnuvaya ilgi görülmeye değerdi.

Düzce Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün faaliyet programında yer alan bu yıl ilk defa düzenlenen Anasınıfları Satranç Turnuvası 13 Nisan 2014 tarihinde Krempark AVM'de 4 ayrı kategoride 138 sporcunun katılımıyla yapıldı. AVM'de büyük ilgi oluşturan miniklerin satranç turnuvası, yüzlerce insanın turnuvayı takip etmesini sağladı. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Cahit Demir, Satranç İl Temsilcisi Çetin Kaypak, Başhakem Hüsnü Parlak, İl Hakem Kurulu Üyesi Çetin Turhan ve İl Temsilcisi yardımcısı Ayşegül Turhan tarafından madalyaları takdim edildi. Veliler de çocuklarının madalyalı fotoğraflarını çekmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

6 Yaş erkek kategorisinde; 1. Eren Balpetek, 2. Yağız Hakkı Gül, 3. Arda Korkmaz.

6 Yaş kız kategorisinde; 1. Ece Nur Kalyan, 2. Aslınur Akpınar, 3. Ece Rasgele.

5 yaş genel kategori; 1. Adem Kerem Aydın, 2. Kerem Kara, 3. Ömer Keskin.

5 yaş kızlar kategorisi; 1. Zeynep Kübra Kırıkoğlu, 2. Elif İrem Kaya. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 140 Minik 'Şah-Mat' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement