14 Yaşındaki Kıza Tecavüzden 31 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Kıza Tecavüzden 31 Şüpheli Gözaltına Alındı

14 Yaşındaki Kıza Tecavüzden 31 Şüpheli Gözaltına Alındı

Adana'da 14 yaşındaki kıza tecavüz etmekten 31 şüpheli gözaltına alındı. Cinsel istismara uğrayan kız, savcıya olaya karışanların tek tek isimlerini verdi.

24.11.2015 21:42  Güncelleme: 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yaşanan olay duyanların ağzını açık bıraktı. 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan 31 kişi hakkında dava açıldı.

KÜÇÜK KIZ İSİMLERİNİ VERDİ

Olay geçen Haziran ayında ortaya çıktı. İlçeye bağılı bir köyde ilköğretim 8'inci sınıf öğrencisi G.S.Ç., sınıf arkadaşına kendisinin birkaç erkekle zorla ve para karşılığı ilişkiye girdiğini anlattı. Bunun üzerine G.S.Ç.'nin arkadaşı olayı öğretmeni ile müdüre söyledi. Okul yönetimi polise giderek ihbarda bulundu. Polis, G.S.Ç.'nin bilgisine başvurdu. Küçük kız, kendisiyle ilişkiye girenlerin ve Kuşadası'na götürmek isteyen R.Ö.adlı kadın ile arkadaşı İ.B.'nin isimlerini verdi.

DAVA AÇILDI

Bunun üzerine polis, 11'nin yaşı küçük 31 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yaşı küçük kız devlet korumasına alınırken, soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, A.Y., Y.G., Y.B.K., A.G., A.S., R.Ö., A.P., M.Ç., D.B., İ.B., N.T., G.K., D.G., M.V., H.G., Y.K., G.Y., M.C.G., E..E., ve V.Y. ile yaşı küçük 11 şüpheli hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, hürriyetten yoksun kılma ve çocuğu fuhşa teşvik' suçlarından Ceyhan Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı.

RUH SAĞLIĞI BOZULMUŞ

İddianamede sanıkların suçlamaları kabul etmedikleri ve G.S.Ç.'yi ilçede '5 milyoncu S.' diye tanıdıkları, R.Ö.'nün de küçük kızı Kuşadası'na götürerek fuhuş yaptırmak istediği yer aldı. Küçük kızın ifadesinde ilk tecavüzü köylerinde komşuları olan 'Dede' diye hitap ettiği bir siyasi partinin eski ilçe başkanı V.Y.(60) tarafından dondurma alma bahanesi ile gerçekleştirdiği de iddianamede öne sürüldü. G.S.Ç.'nin bakire olmadığı ve ruh sağlığının bozulduğu da belirtildi. Utanç davası şüphelileri, 4 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Kıza Tecavüzden 31 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • elmudo: E adanadan baska nasl bi haber çıkarki 28 2 Yanıtla
  • Aaaaa: Adana ve mersinliler. Başka Şehre yerleşmez. Başkaları niye. Koşarak geliyor 11 0 Yanıtla
  • baba: Yine mi Adana ! 7 1 Yanıtla
  • Adana: Adana Adana Adana ;)))) 3 5 Yanıtla
  • hep aynı yer: bunların cıvısı cıkmıs bı zamet içerde yerıneeee 7 1 Yanıtla
  • memo: Adını söyleyemediyseniz biz o partinin hangisi olduğunu tahmin ediyoruz. 4 1 Yanıtla
  • melek: Kesinlikle idam olmalı... çok ürkütücü bir durum Rabbim ıslah eylesin... herkesin evladını korusun... iyinin çirkinin memleket vatani olmaz hersey kalpte iman gücünde ama Adanalılar dan samsunlulardan uzak tutsun coluk çocuğumuzu 2 3 Yanıtla
  • Uzman: Yinemi Adana..ya bunlar nasılbir yaratık yav 4 1 Yanıtla
  • ruh sağlığı bozulmuş diye: kızın hiç mi günahı yok paralarla oynadığı zaman güzel 0 4 Yanıtla
  • polat can : adana merkes patlıyor herkez ?????? 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement