14. Leblebi ve Kömür Festivali - Son Dakika
Yerel

14. Leblebi ve Kömür Festivali

14. Leblebi ve Kömür Festivali

Tavşanlı ilçesinde, 2 3 Eylül'de 14. Leblebi ve Köür Festivali gerçekleştirilecek.

27.08.2013 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı ilçesinde, 2-3 Eylül'de 14. Leblebi ve Köür Festivali gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı açıklamada, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yıl dönümü, Leblebi ve Kömür Festivali'nin bir dizi etkinliklerle kutlanacağını bildirdi.

Mısır ve Suriye'deki katliamlardan dolayı etkinlikler kapsamındaki konserlerin iptal edildiğini hatırlatan Güler, şunları kaydetti:

"Bu yıl ki etkinlikler için coşkulu bir festival programı hazırlamayı planlıyorduk. Gerek genel merkezimizin aldığı kararı uygulama noktasında gerekse komite üyelerimizin düşünceleri doğrultusunda bu yılki programımızı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda, 2 Eylül pazartesi günü saat 16.00'da animasyon gösterileri, 17.00'da sünnet konvoyu, 17.30'da mevlit, 18.00'da sünnet çocuklarına hediye töreni, 21.00'da Devlet Sanatçısı Hüseyin Kubilay Öztuğ ile tasavvuf dinletisi ve sema gösterisi yapılacak. 3 Eylül Salı günü saat 10.00'da Atatürk Anıtı'na Belediye Başkanlığımızca çelenk sunumu, ardından saat 10.30'da Belediye Kültür Sarayı'nda resim sergisi açılışı, akşam saat 21.00'da da Hayırlı Hizmetler Vakfı Arslanbey Mehter Takımı gösterisi ile Ömer Döngeloğlu'nun konferansı olacak." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14. Leblebi ve Kömür Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement