13. Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye'nin Dört Bir Yanına Athena ve Hadise ile Taşıyan Fanta... - Son Dakika
Güncel

13. Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye'nin Dört Bir Yanına Athena ve Hadise ile Taşıyan Fanta...

13. Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye\'nin Dört Bir Yanına Athena ve Hadise ile Taşıyan Fanta...

İzmit Outlet Center'ı, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan 100.000 enerjik festival sever, gece boyunca Athena ve Hadise'nin sevilen şarkılarına hiç yorulmadan eşlik etti ve coşku dolu bir akşam yaşandı.

25.09.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Outlet Center'ı, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan 100.000 enerjik festival sever, gece boyunca Athena ve Hadise'nin sevilen şarkılarına hiç yorulmadan eşlik etti ve coşku dolu bir akşam yaşandı.

Athena'nın solisti Gökhan, İzmitspor Atkısıyla Fanta Sahnesindeydi! Athena, konserin başlamasını heyecanla bekleyen sevenlerine, 'İzmit'te hava soğumuş ama sizden bir sıcaklık geliyor, harika görünüyorsunuz!' sözleriyle seslendiği samimi merhaba sonrası, sevilen şarkılarını seslendirmeye başladı. Taraftarların marşı haline gelen 'Holigan' parçasında, İzmitspor atkısıyla sahneye çıkan Athena'nın solisti Gökhan, İzmitli festival severler tarafından tezahüratlar eşliğinde alkışlandı. Athena, yeni çıkacak albümünden seslendirdiği iki farklı şarkısına hep bir ağızdan eşlik eden coşkulu kalabalığa, 'Bu şarkılar yeni albümden, hiçbir yerde yok!' diyerek sürpriz yaptı. 'Öpücük' şarkısında, şapkasını isteyen bir hayranına şapkasını atan Gökhan, 'Sizi çok seviyoruz İzmit, görüşmek üzere!' diyerek, unutulmaz konserini tamamladı.

Hadise'den Bir İlk: Annesini, Fanta Sahnesinde Ağırlayarak Teşekkür Etti!

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, sahnede büyük bir sürprize imza attı. Şovu sırasında annesini sahneye davet eden sanatçı, 'Normalde annem hiçbir konsere gelmez ama beni Fanta Gençlik Festivali turnesinde hiç yalnız bırakmadı. Anne, seni seviyorum!' diyerek teşekkür edip elini öptü. Festival severlerin alkışlarıyla gerçekleşen duygusal anlar sonrasında sanatçının annesi, eliyle kalp işareti yaparak sahneden ayrıldı.

Hadise, konserine hareketli şarkılarla devam ettikten sonra, 'İzmit, mükemmeldiniz! Böyle bir sevgi görmedim, kendinize iyi bakın. Sizi seviyorum!' diyerek konserini tamamladı.

Fanta, gittiği her şehire oyun ve eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluşuyor. Bu yıl festival tarihinde ilk kez ziyaret edilen şehirleri de yoluna katan Fanta Gençlik Festivali'nin sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festivalin son konseri, 27 Eylül'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

Festivali Nasıl İzleyebilirsiniz?

FANTA Gençlik Festivali'ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekanın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 13. Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye'nin Dört Bir Yanına Athena ve Hadise ile Taşıyan Fanta... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement