Adana'da Hadise ve Athena Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Hadise ve Athena Rüzgarı

Adana\'da Hadise ve Athena Rüzgarı

13'üncü Fanta Gençlik Festivali'nin Adana konserinde sahne alan Hadise ve Athena, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

12.09.2014 10:44  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana M1 içindeki konser alanını, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan 80.000 kişi, önce Hayrettin'in şovu, sonra Athena ve Hadise'nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşadı.

Konserine 'Kalb-i' şarkısıyla başlayan ve 'Hepiniz hoş geldiniz. Bu gece buranın enerjisinden ateş çıkıyor, bakalım nasıl eğleneceğiz!' diyerek sevilen şarkılarını seslendirmeye başlayan Athena, Adanalı seyircileri yüksek enerjisiyle coşturdu.

Sahnede Gökhan Özoğuz Adana Demirspor forması, Hakan Özoğuz ise Adanaspor forması giyerek, iki büyük takımın taraftarlarına, futbolda kardeşlik mesajı verirken, renkli görüntüler yarattı. 80.000 festival sever için sevilen parçalarını seslendiren Athena, konserde 'Aman Adanalı' şarkısından da bir bölüm seslendirerek, sevenlerinden alkış aldı.

Hadise, Adanalılar İçin En Sevilen Parçalarını Seslendirdi

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, 'Bu gece sadece müzik ve eğlence konuşsun. Hazır mısınız!' diyerek, coşkusunu festival severlerle paylaştı.

Konserde Sezen Aksu'nun hareketli 'Rakkas' parçasını seslendiren ve şarkı esnasında, 'Zıpla' temposu ile 80.000 Adanalı festival severi zıplatan Hadise, sevenlerinin tezahürat ve alkışları eşliğinde, 'Düm Tek Tek' parçasıyla konserini bitirdi.

Türkiye'de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos'ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 10. konser, Adana M1'de gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Ayak Bilardosu, Mega Langırt, Fanta İçme Bisikleti gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 14 oyunla eğlenceye doyan festival severler, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluşuyor. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek şehirleri de katarak yoluna devam eden Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 13 Eylül'de Mersin Mezitli Soli Pompeipolis Konser Alanı'nda gerçekleşecek konserle devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

13 Eylül Cumartesi Mersin/ Mezitli Soli Pompeipolis Konser Alanı

16 Eylül Salı Antalya/ Beachpar

19 Eylül Cuma İzmir/ İnciraltı

22 Eylül Pazartesi Bursa/ Asmerkez

24 Eylül Çarşamba İzmit/ Outlet Center

27 Eylül Cumartesi Eskişehir/ Anadolu Üniversitesi

Festivali Nasıl İzleyebilirsiniz?

FANTA Gençlik Festivali'ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekanın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Hadise ve Athena Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bitlis'te terör örgütüne ait silah ve malzeme ele geçirildi
    10:57 Bitlis'te terör örgütüne ait silah ve malzeme ele geçirildi

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda toprağa gömülü silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Operasyonda kalaşnikof piyade tüfeği, şarjör, fişekler, el telsizi ve yaşam malzemeleri bulundu. Delil niteliği taşıyan malzemelere el konulurken diğer malzemeler ise yerinde imha edildi.

  • Bilecik'in Söğüt ilçesinde Belediye Başkanı Ferhat Durgut ilk nikahını kıydı
    10:57 Bilecik'in Söğüt ilçesinde Belediye Başkanı Ferhat Durgut ilk nikahını kıydı

    Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Mustafa Yılmaz ve Zarife Günçal'ın nikahını kıyarak bunun kendisi için de ilk olduğunu belirtti. Nikah kıyma işleminin ardından çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Durgut, evlilik cüzdanını yeni çifte takdim etti.

  • Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor
    10:57 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşanan içme suyu sorunu, yeni keşfedilen kaynaklarla çözülmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı Bekir Torun, projenin hayata geçmesi için İller Bankası'ndan destek beklediklerini belirtti.

  • Antalya Doğal Yaşam Parkı'nda Bahar Coşkusu
    10:55 Antalya Doğal Yaşam Parkı'nda Bahar Coşkusu

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nda bahar mevsimiyle birlikte yeni yavruların doğduğu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda girişlerin ücretsiz olduğu açıklandı.


Advertisement