Emniyet Operasyonunda 13 Polis Görevden Uzaklaştırıldı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Operasyonunda 13 Polis Görevden Uzaklaştırıldı

Adana'da Emniyet soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest kalan 13 şüpheli, soruşturmanın selameti için görevden uzaklaştırıldı.

29.08.2014 15:55  Güncelleme: 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Emniyeti'nde dinleme iddiaları kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 13 şüpheli polis görevlerinden uzaklaştırıldı.

İŞTE GÖREVLERİNDEN UZAKLAŞTIRILAN İSİMLER

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında Adana, Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya ve Şanlıurfa'da gözaltına alındıktan sonra sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan emniyet müdür yardımcıları H.D. ve E.Y, şube müdürleri Y.Z.T, M.K, S.K. ve İ.S, emniyet amiri M.R.K, başkomiser F.İ, komiser yardımcısı Y.E. ile polis memurları A.Ö, N.A, S.A. ve C.B soruşturmanın selahiyeti için görevlerinden uzaklaştırıldı.

Emniyet Operasyonunda 13 Polis Görevden Uzaklaştırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Operasyonunda 13 Polis Görevden Uzaklaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • reis: Ne diyor hocamız hırsızı kovalayan polis içeride hırsızlar dışarıda hocam yaş tahtaya bastınız her kuşun eti yenilmez bunu bilakis hocamızın tecrübelerinden yola çıkarak sınavlarda yüksek mevkilere getirerek sonrada kendi menfaati için yem olarak kulanmaması lazım tabi bunun sonuçları Böyle olması lazım polis teşkilatı cemmat teşkilatı değil ve olmayacak 0 9 Yanıtla
  • AYHAN DENİZHAN: HER ZULÜMÜM , MUTLAKA BİR SONU VARDIR. İNŞALLAH YAKINDA GÖRECEĞİZ. . . ! 4 3 Yanıtla
  • senin benim polisim: çıkarımıza göre iyi polis kötü polis, işimize gelirse doğru yok glmezse yanlış polis. sınav soru cevaplarını alan polisler için ne yapacağız peki, balık baştan kokar bu hak yeme o polisleri ömür boyu takip etmezmi, hakkınla gel huzuru ve güvenliği sağlayan polis ol ve kanıtın olmadan hiçbir vatandaşı hapse atma ve suçlama. 94 te polis müsveddeleri tarafından hiçbir suçum yokken dayak yemiş işkence görmüş birisi olarak, polis kanun çerçevesinde hareket etmelidir, sınav soru cevaplarını almadan zeki dürüst nizami polislere ihtiyaç vardır ama yarısı neye hizmet ediyor belli değil!! 0 1 Yanıtla
  • ragıp: Önceki yıllarda boş yere ihraç olan polisler ne olacak 0 0 Yanıtla

Advertisement