13 Kuaför ve Berberin Öldüğü Otobüs Kazası - Son Dakika
Güncel

13 Kuaför ve Berberin Öldüğü Otobüs Kazası

13 Kuaför ve Berberin Öldüğü Otobüs Kazası

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan, hafta sonu 13 dernek üyesinin öldüğü otobüs kazasında şoförün uyumadığını, kaza anında elinden geleni yaptığını kaydetti.

16.09.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan, hafta sonu 13 dernek üyesinin öldüğü otobüs kazasında şoförün uyumadığını, kaza anında elinden geleni yaptığını kaydetti.

14 Eylül Pazar günü Antalya Side'ye giden Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası üyelerini taşıyan tur otobüsü, Isparta-Antalya karayolunun 50. kilometresinden kaza yapmış ve kazada 13 kişi hayatını kaybetmiş, 33 kişi de yaralanmıştı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, bugün derneği ziyaret ederek taziyelerini iletti. Heyeti Dernek Başkanı Ahmet Tan ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdülkadir Konak karşılarken, Başkan Tan gazetecilerin soruları üzerine kaza anını ve yaşananları anlattı. Kazada şoförün uyuduğu yönündeki iddiaların asılsız olduğunu dile getiren Tan, kaza esnasında şoförle birlikte sigara içip sohbet ettiklerini anlatarak, "Kaza anında ayakta olan arkadaşlarımız vardı. Ben şoföre bir tane sigara verdim, bir tane de kendim yaktım. İkimizden başka sigara içen yoktu. Sigarayı yaktık, mıcırlı yoldan asfalta çıkar çıkmaz, Muammer diye bir çocuk vardı hatta, 'Aman dikkat' diye bir ses geldi oradan. Yolda hata yoktu. Mıcırdan çıkarken araba kaymaya başladı, şoför kurtarmaya, manevra falan yapmaya çalıştı, gördüm yani ama olmadı. Adamın da günahını almayalım. Yani ölmüş adamın da arkasından konuşmayalım" dedi.

Başkan Konak ise gazetecilerin, "Olayla alakalı dava açılacak m?" yönündeki sorusu üzerine, "Olay Burdur sınırları içerisinde olduğu için Burdur Savcılığı takip edecek. Dosya orada açıldı. Valimiz, milletvekillerimiz ve biz bu işin takipçisiyiz" diye konuştu.

Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerin eşyalarının da jandarmadan teslim alınarak dernek binasına getirildiği görüldü. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 13 Kuaför ve Berberin Öldüğü Otobüs Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement