125 Kişilik Korodan Dinleti - Son Dakika
Yerel

125 Kişilik Korodan Dinleti

125 Kişilik Korodan Dinleti

Fatsa Dumlupınar İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Tülay Demirbağ, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale Zaferi'nin 97.yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 125 öğrenciden oluşturdukları koroyla bir dinleti sundu.

19.03.2012 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Dumlupınar İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Tülay Demirbağ, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale Zaferi'nin 97. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 125 öğrenciden oluşturdukları koroyla bir dinleti sundu.

Öğrencilerden oluşan koro gösterisi kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. 125 kişilik koro program boyunca Mehter Marşı, Yaylalar, İleri Marşı ve Sakarya-Fırat filminin jenerik müziğini seslendirdi. Oluşturdukları koronun Fatsa'da kendi yaş grubunda bir ilk olduğunu belirten Müzik Öğretmeni Tülay Demirbağ, "İmkanlarımız kısıtlı. Ama ilerleyen zamanlarda koro anlamında çok daha güzel çalışmalarımız olacak. 125 kişilik bu koro ile 2 hafta boyunca10'ar dakika çalışabildik. Öğrencilerimize güzel bir dinleti sunduğumuzu umuyorum" dedi.

Programda ayrıca, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 97. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde okulda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Müdür Yardımcısı Özgen Bayraktar tarafından verildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 125 Kişilik Korodan Dinleti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement