12 Yaşındaki Canlı Bomba: Ailem Beni 10 Bin Dolara Taliban'a Verdi - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Canlı Bomba: Ailem Beni 10 Bin Dolara Taliban'a Verdi

12 Yaşındaki Canlı Bomba: Ailem Beni 10 Bin Dolara Taliban\'a Verdi

Afganistan'ın Faryab vilayetinde güvenlik güçlerine üzerindeki bomba düzeneği ile birlikte teslim olan 12 yaşındaki çocuk, "Ailem beni Taliban'a verdi." dedi.

29.11.2015 12:11  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afganistan'ın Faryab vilayetinde güvenlik güçlerine üzerindeki bomba düzeneği ile birlikte teslim olan 12 yaşındaki çocuğun itirafları şok etkisi yarattı. Faryab Polis müdürü tarafından yapılan açıklamada teslim olan 12 yaşındaki çocuğun ailesine Taliban'ın, 10 bin Dolar ödeme yaparak intihar eylemcisi olarak yetiştirmek üzere kampa götürdüğü belirtildi.

POLİS MERKEZİNE TESLİM OLDU

Polise verdiği ifade kendisinin ailesi tarafından Taliban'a satıldığını belirten ve güvenliği nedeniyle ismi açıklanmayan 12 yaşındaki intihar saldırganı çocuk, saldırılması istenen polis merkezine teslim oldu. Polis kamerasına verdiği ifadede 'Taliban'ın ailesinden teslim aldıktan sonra aylarca eğitim verdiğini belirten çocuk Götürdükleri kampta benim gibi onlarca çocuk vardı. Hepimize Allah yolunda ölünce cennete gideceksiniz. Öldüreceğiniz insanlar kafir, onları öldürmek Allah yolunda en güzel ibadettir diyorlardı. Bir gün bana da üzerimdeki bombalı yeleği giydirerek polis karakoluna saldırmamı istediler. Ama ben bunu yapmak istemedim ve teslim oldum dedi.

AİLE HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis Müdürü, Faryab ili Kaysar ilçesinde polise teslim olan 12 yaşındaki çocuğun ailesi tarafından Taliban'a para karşılığı satıldığını öğrendik. Çocuğun ifadeleri çerçevesinde aile hakkında soruşturma başlatıldı. Konuyu derin bir şekilde araştırıyoruz. Taliban adına pazarlığı kimlerin yaptığını tespit ederek gerekli işlemleri yapacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Canlı Bomba: Ailem Beni 10 Bin Dolara Taliban'a Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Türk: Al sana müslüman bunlar 15 22 Yanıtla
  • Istanbul : Yanlış olmuş babası kendini satsaydı. Belki iyi para alırdı. Taliban'a fark etmez erkek kadın 16 0 Yanıtla
  • helak olacaklar: Lut kavmine dondu. 13 0 Yanıtla
  • Manisali: Eskiden avrupalilarin ornek aldigi bir islam medeniyeti vardi simdi ise islam teroru.Ne kadar geriye gitmisiz yazik ! 8 1 Yanıtla
  • yalan haber: müslümanlara leke çamur atma amçlı haber bizim aslalk bazı müslümanlarda müslümanları horlarlar asalaklar onlar kötü gösterilince seizin anne ve babalarınız akrabaglarınız kardeşlerinizde lekeleniyor kafir avrupada aynı kefe tefe koyuyor sizi terörist yapıyor bilinç altına empoze ediyorlr kin nefret ekiyorlar sizde onlarla kendini ayagınıza sıkın bakalım 2 3 Yanıtla tırcı: Isinize gelmeyen, icyuzunuzu meydana cikaran haberlere hemen yalan damgasini basin.lut kavmine donup helak olacaksiniz.gerceklerden hep kacin.hic ozelestiri 5 2
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement