12 Bingölspor'a İş Adamı Desteği - Son Dakika
Spor

12 Bingölspor'a İş Adamı Desteği

12 Bingölspor\'a İş Adamı Desteği

12 Bingölspor'a destek Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren 12 Bingölspor'a iş adamı desteği.

08.12.2014 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren 12 Bingölspor'a iş adamı Aziz Elaldı'dan destek.

Yeşil-Beyazlı takımın Diyarbakır 1968 ile deplasmanda oynadığı maçın konaklama giderleri iş adamı Aziz Elaldı tarafından karşılandı. Aslen Bingöllü olan, Diyarbakır ve Ankara'da yatırımları olan Elaldı'nın deplasman giderlerini üstlenmesi yönetim tarafından memnuniyetle karşılandı.

12 Bingölspor Kulübü Başkanı Şeyhmus Güleyan, Diyarbakırspor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da yöneticilik yapmış olan Aziz Elaldı'ya teşekkür etti. Güleyan, "Bingölspor'u bugün biz yönetiyoruz ama bizler kulübün sahibi değiliz. Kulübün sahibi, Türkiye'nin hatta dünyanın değişik coğrafyalarında yaşayan hemşerilerimizdir. Aziz Elaldı bu değerli hemşerilerimizdendir. Diyarbakır'daki deplasman giderlerimizi karşıladı, biz de kulübümüz ve kentimiz adına kendisine teşekkür ediyoruz. Bu destek diğer iş adamlarımızı da inşallah teşvik edecektir. Bingölspor, Aziz Elaldı gibi maddi ve manevi olarak destek veren hemşerilerimizin desteğiyle hak ettiği yere gelecektir." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 12 Bingölspor'a İş Adamı Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement