Yeni Gelin, 112 Acil Çalışanı Pınar, Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Yeni Gelin, 112 Acil Çalışanı Pınar, Kazada Öldü

Yeni Gelin, 112 Acil Çalışanı Pınar, Kazada Öldü

Bartın'da, 112 Acil Servis çalışanı 20 yaşındaki Pınar Çınar Keskin nöbete giderken geçirdiği trafik kazasında öldü.

20.10.2014 14:15  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, kamyonetle çarpışan otomobildeki üç 112 Acil Servis çalışanından acil tıp teknisyeni 20 yaşındaki Pınar Çınar Keskin öldü, diğer 2'si yaralandı. 1 hafta önce nikah yaptığı Servet Keskin ile 8 Kasım'da dünyaevine girmeye hazırlanan Pınar Çınar Keskin'in ölümü, sağlık çalışanlarını üzüntüye boğdu.


İNŞAATA GİDEN KAMYONETLE ÇARPIŞTI

Kaza, saat 10.30 sıralarında Bartın- Karabük Karayolu Göççekıran Köyü mevkiinde meydana geldi. Abdipaşa Beldesi'ndeki 112 Acil Servis biriminde görev yapan şoför 46 yaşındaki Remzi Akça, acil tıp teknisyenleri Pınar Çınar Keskin ve 24 yaşındaki Elif Özlem Çınar'ı da alarak 03 SG 166 plakalı otomobiliyle Bartın'dan Abdipaşa'ya mesaiye gitmek üzere yola çıktı. Otomobil, köprü barajı inşaatında çalışan ve iddiaya göre kontrolsüz bir şekilde yola çıkan 54 yaşındaki Hümmet Aydın'ın kullandığı 67 EV 930 plakalı kamyonetle çarpıştı.



ÖN KOLTUKTA OTURUYORDU

112 çalışanları Remzi Akça, ön koltukta oturan Pınar Çınar Keskin ve arka koltukta oturan Elif Özlem Çınar yaralandı. Yaralılar, gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Pınar Çınar Keskin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Remzi Akça ve Elif Özlem Çınar'ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.Kazadan yara almadan kurtulan kamyonet sürücüsü Hümmet Aydın ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

8 KASIM'DA DÜĞÜN YAPACAKLARDI

1 hafta önce Bartın Belediyesi'nde nikah kıydığı 24 yaşındaki Servet Keskin ile 8 Kasım'da yapacakları düğünle dünyaevine girmeyi planlayan Pınar Çınar Keskin'in ölümü sağlık çalışanlarını üzüntüye boğdu. Hastane önünde toplanan 112 Acil Servis çalışanları gözyaşlarına boğuldu. Kazayı duyarak hastaneye gelen Bartın Gümrük Müdürlüğü'nde görevli Servet Keskin de eşi için gözyaşı döktü. Fenalık geçiren Servet Keskin'e acil serviste müdahale edildi.


ARKADAŞI DA KAZADA ÖLDÜ

Abdipaşa'daki 112 Acil Servis noktasında çalışan acil tıp teknisyeni Hacer Şanlı da 1 1 Mayıs 2013'te Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konvoyundaki ambulansın yoldan çıkıp bir evine bahçesine uçması sonucu yaşamını yitirmişti. Hacer Şanlı ile Pınar Keskin'in aynı dönemde Abdipaşa'da işe başladığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Gelin, 112 Acil Çalışanı Pınar, Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • RAVZAGÜLÜ: ALLAH rahmet etsin, sevenlerine sabır ihsan etsin inş. 17 0 Yanıtla

Advertisement