11 Yıla Hükümlü Hırsız, 7 Yıl Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

11 Yıla Hükümlü Hırsız, 7 Yıl Sonra Yakalandı

11 Yıla Hükümlü Hırsız, 7 Yıl Sonra Yakalandı

Sakarya'da yaklaşık 7 yıl önce, hakkında hırsızlık suçundan 11 yıl hapis cezası kesinleştiği halde kaçan ve bu süre içinde de 4 ilde çok sayıda hırsızlık yaptığı belirlenen 34 yaşındaki Gürcan Taşkıran, hırsızlık yapmak için girdiği son evde önce ev sahibine sonra da polise yakalandı.

31.10.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da yaklaşık 7 yıl önce, hakkında hırsızlık suçundan 11 yıl hapis cezası kesinleştiği halde kaçan ve bu süre içinde de 4 ilde çok sayıda hırsızlık yaptığı belirlenen 34 yaşındaki Gürcan Taşkıran, hırsızlık yapmak için girdiği son evde önce ev sahibine sonra da polise yakalandı.

Adapazarı Şirinevler Mahallesi'nde dün saat 20.30 sıralarında  bir evin camını açarak, yatak odasına giren Gürcan Taşkıran'ı, o an ev içerisinde olan ve sesi duyup odaya yönelen ev sahibi yakaladı. Bir süre ev sahibiyle boğuşan Gürcan Taşkıran, ihbar üzerine olay yerine gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan şüpheli, polis ekiplerince sorguya alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyet Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan soruşturmada, şüphelinin 7 yıl önce 11 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldıığı ve cezanın Yargıtay tarafından onandığı belirledi. Polisteki sorgusunda 7 yıl boyunca sahte kimlikle dolaştığı, farklı tarihlerde Sakarya, Adana, İzmir ve İstanbul'da saklandığı ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Gürcan Taşkıran'ın Ferizli Cezaevi'ne gönderileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 11 Yıla Hükümlü Hırsız, 7 Yıl Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement