11 Yaşında Ama 3 Diploması Var - Son Dakika
Dünya

11 Yaşında Ama 3 Diploması Var

ABD'li Tanishq Abraham, 3 diploma ile üniversiteden mezun olan en genç kişi oldu. Abraham, mezun olarak okulun 60 yıllık tarihinde de bir ilke imza attı.

28.05.2015 10:46  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 11 yaşındaki Tanishq Abraham 3 diploma ile mezun oldu. Genç dahi üniversiteden mezun olan en genç kişi oldu.

BİR İLKE İMZA ATTI

Henüz 10 yaşındayken liseyi bitiren genç dahi, 1 yıl içinde American River College isimli üniversiteden mezun olarak okulun 60 yıllık tarihinde bir ilke imza attı.

"BAŞARIYA ATILA İLK ADIM"

American River College'dan mezun olan en genç kişi olan Abraham; matematik, fizik ve yabancı dil dalında 3 farklı diploma almaya da hak kazandı. 4 yaşından beri 'Mensa' isimli yüksek IQ'ya sahip kişilerin katıldığı topluluğun bir üyesi olan Abraham, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu başarısının büyük kariyer hedefinde atılmış ilk adım olduğunu belirterek kendine olan güvenini bir kez daha gözler önüne serdi.


11 Yaşında Ama 3 Diploması Var
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya 11 Yaşında Ama 3 Diploması Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Tr: Bravo 18 0 Yanıtla
  • Zulfu Yuksel: Hep Amerika ..... Her zaman Amerika .... En buyuk Amerika .... Yasasin Amerika ..... En zeki Amerika .... En kahraman Amerika .... En hizli Amerika .... En demokrat Amerika .... En ozgur Amerika .... En zengin ve guclu Amerika .... Seni seviyoruz Amerika .. 3 8 Yanıtla
  • ccc: Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han gibi masallah. 8 2 Yanıtla
  • ...: pis yahudi 1 8 Yanıtla
  • 1905: Sende kendimi gördüm küçük adam 6 1 Yanıtla
  • nejla koç: Helal olsun 3 0 Yanıtla
  • ETAV8: Aferin len çocuk ben bir muhasebe programını ogrenmek icin 30 defadır kursa kayit oldum 3 0 Yanıtla
  • mine kaya: Fatih sultan gibi olamaz fatih sultsn han turk milletine kendini adadi o cocuk ize kendi menfaatine ne olmus bitirdiyse allahin dinini biliyomu benim gozumde 10 senede bir ihlas suresini ogrenen insan daha hayirli bence bu arada atamiz deryalar deryasi fatih sultan han babamizi su kafirlerle kiyaslamayin lutfen 0 1 Yanıtla
  • CCCP: Kamera şakası galiba.... 0 0 Yanıtla
  • JamaL Dersîm: Hep kötülediğiniz bir Yahudi çocuğu... 0 0 Yanıtla
  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement