11'inci Cumhurbaşkanı Gül, Erciyes Dağı'nda - Son Dakika
Güncel

11'inci Cumhurbaşkanı Gül, Erciyes Dağı'nda

11\'inci Cumhurbaşkanı Gül, Erciyes Dağı\'nda

Kayseri'ye gelen 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erciyes Dağı'nda incelemelerde bulundu, master planı ile ilgili bilgi aldı.

19.10.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'ye gelen 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erciyes Dağı'nda incelemelerde bulundu, master planı ile ilgili bilgi aldı.

Geceyi merkez Melikgazi İlçesi Kergah Bağları Mevkii'ndeki babası Ahmet Hamdi Gül'ün bağında geçiren Abdullah Gül, günün erken saatlerinde Vali Orhan Düzgün ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Erciyes Dağı'na çıktı. Erciyes Dağı'nın 2 bin 200 metresindeki Tekir Yaylası'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cingi'den 240 milyon euroluk master planı ile ilgili bilgi alan 11'inci Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Tekir Yaylası'ndaki Arlberg Tesisleri'nde çay içip, 3 bin 916 metrelik zirveyi bir süre izledi. Gül'e burada tesis yönetici Mehmet EĞlenceoğlu tarafından üzerinde Erciyes Dağı süileti bulunan çini tabak armağan edildi. Gül'e burada Erciyes A.Ş. yetkilileri tarafından 26 Ekim'de ilk kez düzenlenecek Erciyes Rallisi hakkında da bilgi verildi. Abullah Gül, gecede Radisson Blu Otel'de yakınlarıyla birlikte yemek yedi. Basına kapalı yapılan akşam yemeğine Abdullah Gül'ün Kayseri'deki yakınlarının yanı sıra İzmir'den gelen yakınları da katıldı. 11'inci Cumhurbaşkanı Gül, bu sabah da Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Harikalar Diyarındaki Sukaypark Adası tesisinde sabah kahvaltısı yaptı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 11'inci Cumhurbaşkanı Gül, Erciyes Dağı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement