105'lik Ninenin Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Yerel

105'lik Ninenin Hayali Gerçek Oldu

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay tarafından, 105 yaşındaki engelli Ayşe Kılıç'a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

26.08.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay tarafından, 105 yaşındaki engelli Ayşe Kılıç'a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Alpaslan Mahallesinde Kılıç'ı evinde ziyaret eden Akbay, göreve geldiklerinden itibaren dar gelirli, kimsesiz ve engellilerin yardımına koşmaya çalıştıklarını söyledi.

Herkesin birer engelli adayı olduğunu söyleyen Akbay, şöyle konuştu:

"Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın önlerinde herhangi bir engelin olmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engellilerimizin daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için belediye olarak aldığımız akülü arabaları, 'akülü araç kullanabilir' raporu olan dar gelirli engellilerimize teslim ediyoruz. Engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımız devam edecek. Akülü arabanın teyzemize hayırlı olmasını ve kazasız belasız bir şekilde kullanmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Kılıç ise Akbay'a akülü araba için teşekkür etti.

Belinden rahatsız olduğunu ve oğlunun kendisine baktığını belirten Kılıç, "Başkanımız sayesinde bu bayram evden çıkıp komşu ve akrabalarımı ziyaret edebileceğim. Bayram öncesi gelen bu hediye bana güç vererek eve mahkum yaşantıma son verdi" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 105'lik Ninenin Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement