103 Kiloluk Balık Oltaya Takıldı - Son Dakika
Güncel

103 Kiloluk Balık Oltaya Takıldı

103 Kiloluk Balık Oltaya Takıldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iki balıkçının oltasına dev bir yayın balığı takıldı.103 kilo ağırlığındaki balık görenleri şaşırttı.

01.10.2013 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iki balıkçının oltasına dev bir yayın balığı takıldı. 103 kilo ağırlığındaki balık görenleri şaşırttı.

Arkadaşı İrfan Üstün ile birlikte Yeniçiftlik Barajı'na olta atan Alican Kanat, sabaha karşı oltasına büyük bir balık takıldığını fark etti. Oltasının kopmaması için yavaş davranan Kanat, arkadaşı İrfan Üstün'den yardım istedi. Yaklaşık 3 saatlik mücadelenin ardından balıkçılar, dev yayın balığını sudan çıkardı.

103 kilo ağırlığında ve 2 metre 43 santim uzunluğunda olan yayın balığı daha sonra bir balıkçıya satıldı. Yayın balığını gördüğünde çok şaşırdığını belirten Kanat, "Oltayı attıktan yarım saat sonra oltama bir şeyin takıldığını fak ettim. Çok güçlüydü, oltamın misinasının kopacağını zannettim ama kopmadı. Balığı kaçırmamak için arkadaşımdan yardım istedim. Balığı su yüzeyinde görünce çok şaşırdım, ilk defa bu kadar büyük bir balık yakaladım" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 103 Kiloluk Balık Oltaya Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement