Kadıköy Karıştı! Polis, Aracını Göstericilerin Üstüne Sürdü - Son Dakika
Güncel

Kadıköy Karıştı! Polis, Aracını Göstericilerin Üstüne Sürdü

Kadıköy Karıştı! Polis, Aracını Göstericilerin Üstüne Sürdü

Sendikaların çağrısı üzerine Beyazıt'a yapılacak yürüyüşe katılmak için Kadıköy'den Eminönü'ne geçmek isteyen gruba, polis müdahale etti. Eylemciler, yaka paça gözaltına alındı.

13.10.2015 09:50  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KESK, DİSK, TTB ve TMMOB'un çağrısıyla Ankara'daki patlamayı protesto etmek için yapılacak yürüyüşe İstanbul Valiliği'nin izin vermemesi üzerine Kadıköy İskelesi'ne gelen gruba polis müdahale etti.

TOPLU GEÇİŞLERE İZİN YOK

Sendikaların buluşma alanı olarak Sirkeci Garı'nı göstermesi üzerine polis, hem Sirkeci'de hem de Kadıköy'deki iskelelerde güvenlik önlemi aldı. Polis toplu geçişlere izin vermedi.


Polisin aracı üstüne sürdüğü gence ilk müdahaleyi yine vatandaşlar yaptı...

POLİS, ARACI GÖSTERİCİLERİN ÜSTÜNE SÜRDÜ

Beyazıt'a yapılacak yürüyüşe katılmak için Kadıköy'den Eminönü'ne geçmek isteyen gruplara polis izin vermedi. Polis, aracını göstericilerden birinin üstüne sürdü. Çıkan olaylarda hamile bir kadın da yaralandı.

YAKA-PAÇA GÖZALTI

Bu arada Kadıköy iskelesine gelen bir gruba polis müdahale etti. Grup üyeleri yaka paça gözaltına alındı.




MÜCELLA YAPICI, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bu sırada vapur iskelesindeki Mücella Yapıcı ve beraberindekiler polise tepki gösterdi. Sinir krizi geçiren Yapıcı, "Ne yapıyorsunuz? Kardeşlerimiz öldü!" diye bağırdı.

SİRKECİ'DE GERGİN BEKLEYİŞ

Sirkeci Garı'nda da gergin bekleyiş sürüyor. Polis Sirkeci Garı önündeki toplanmayı da engelliyor. Çevik kuvvet polisi de TOMA eşliğinde alana geldi. Polis göstericileri dağılması yönünde uyardı. Bölgedeki gerginlik sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy Karıştı! Polis, Aracını Göstericilerin Üstüne Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • gurbetçi : polisin yaptıgı bir zülümdür halkın vergilerinden maaş alan polisler siz bu halka ihanet ediyorsunuz 91 46 Yanıtla polis: Ulan bre ahmaklar gidin bir hesap yapin.halkin vergisi denilenin ne oldugunu bile bilmiyonuz.bir kisinin bir polis uzerine dusen vergisi ayda sadece yarim sakiz parasi.gelin ben size bi et durum ismarlayayimda aklinuz o yarim sakizda kalmasin... 1 0
  • :...: İkinci gezi olayını çıkarmaya çalışıyorlar beyinsizler 29 38 Yanıtla
  • muhsin ela: ALLAH İÇİN SARAY MEKKENİZ RTE İLAHINIZ MI OLDU? TÜRKİYE YAŞAYAN MİLLETİN POLİSİ MİSİNİZ YOKSA SARAYIN MI? 16 41 Yanıtla
  • ızmıtlı: ermenıler hortladı yalanmı yanı vatan hahınlerı 30 9 Yanıtla
  • bolu: chp kurtul bölücü solculardan 28 8 Yanıtla
  • Ülkücü: Helal olsun polise ne yapacak durupta beni Linç edin diyemi bekleyecek 25 8 Yanıtla
  • GS: PİSLİK HERİFLER ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İÇİN MEYDANLARA İNDİ ALLAH BELANIZI VERİR İNŞALLAH 29 4 Yanıtla
  • rodi: Yahu bu sendikalar insan lar olsun diyemi topluyor insanları Bombacı eylemcilere resmen zemin hazırlanıyor olum tehlikesi olduğu nu bilerek oraya gidenlere ne demeli Türk insanı neden bu kadar galayana gelir anlamıyorum sen orda yürüsen ne olacak 29 2 Yanıtla
  • Gerçek: Hamileymiş. Madem hamilesin yasadışı gösteride ne işin var? Siz mağdur ya da mazlum değilsiniz. Katilsiniz. 4 26 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement