1 Mayıs İçin İşçileri Taşıyan Otobüs Devrildi - Son Dakika
Güncel

1 Mayıs İçin İşçileri Taşıyan Otobüs Devrildi

1 Mayıs İçin İşçileri Taşıyan Otobüs Devrildi

1 Mayıs kutlamaları için Kocaeli'nden, Kayseri'ye gitmekte olan işçileri taşıyan otobüs Kırşehir'de devrildi. Çok sayıda işçi yaralı.

01.05.2014 08:21  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri 1 Mayıs'a acı bir kaza haberiyle başladı. Kocaeli'nden Kayseri'ye gitmekte olan ve Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi işçilerini taşıyan otobüs, Mucur ilçesi yakınlarında devrildi. Kazada 1'i ağır 38 kişi yaralandı.

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ, YAN YATTI

Kocaeli'den Kayseri'ye gitmekte olan Yılmaz Tiryaki'nin kullandığı 41 YV 453 plakalı otobüs, Kırşehir'in Mucur ilçesi yakınlarında yoğun yağmur yağışı nedeniyle yoldan çıkarak karşı şeride geçti ve yan yattı. Kazada 1'i ağır 38 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan çok sayıda ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

41 KİŞİ VARDI

Yolcuların, Hak İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet İş Sendikası üyeleri olduğu ifade edildi.  1 Mayıs kutlamaları için Kocaeli'nden Kayseri'ye gitmekte iken Mucur ilçesi yakınlarında kazanın olduğunu söyleyen yolcular, otobüste 41 kişi olduklarını ve bazı yolcu arkadaşlarının da hafif yaralı olarak kurtulduklarını ifade etti.

HAK İŞ KONFEDERASYONU BAŞKANI ASLAN’DAN AÇIKLAMA

Hak İş  Konfederasyonu Başkanı Mahmut Aslan, "Maalesef Kırşehir’in Mucur ilçesi yakınlarında meydana gelen üzücü kazada yaralanan işçi kardeşlerimiz oldu. Bunlardan 1‘inin durumu ağır onun Ankara’ya nakli söz konusu olabilecek. 3 kardeşimizin de kırıkları var. Diğerlerinin durumları iyi. Umut ediyor ve diliyorum ki 1 Mayıs’ta başka kaza bela olmaz üzücü bir durum." dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 1 Mayıs İçin İşçileri Taşıyan Otobüs Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • VATANDAŞ: BETER OLSUNLAR 79 10 Yanıtla
  • Cuvaldız: Niyetleri Bozuktu Demekki, ALLAH ın Sopası Yok Böyle Vurur.! 40 25 Yanıtla
  • ahmet: birçok kişi sevincinden bir yerlerine kına yakacak nerdeyse! beter olsunlar diyor. aynı durum şu veya bu şekilde sizin başınıza gelse ve birileri şu an sizin yapdığınız gibi böyle klavye başından sevindeiğini kahkahayla dese, eminim ana avrat söğersiniz. Kendinize gelin! Bugün onlara yarın size. taraf tutuyorsun diyenlere de diyeyim: Allah-ü teala kalbimi biliyor. Onun için tafsilatlı bir şekilde söylemiyorum. saf iseler Rabb'im selamet ve şifa versin. Şayet niyetleri kötü ise Rabb'im önce hidayet ve sonra da şifa versin. Rabb'im, bu feci hadiselere karşı sevinenlere de adaleti ile değil, merhameti ile muamele edip kalblerine biraz insaf versin. Amin. 8 52 Yanıtla ahmet: vatandaş; ne demek istediğimi yukarıda anlatmaya çalışdım. Tekrar diyeyim: sapan ve taşla polise saldıran çapulcuları savunmuyorum. Şunu dedim: niyetleri kötü ise Rabb'im hidayet versin dedim. Kaldı ki eğer böyle ise bir ikaz gelmiş. lakin sessiz sedasız kutlama yapan var. sadece eylem yapdığı ve etliye sütlüye bulaşmadığı sürece kime neden beddua edelim ki? 0 0 VATANDAŞ: SEN HABERİ OKUMADAN YORUM YAPIYORSUN HERALDE ADAMLAR KOCELİDEN ÇIKMIŞ YOLA KAYSERİYE EYLEME GİDİYOR,NE İŞLERİ VAR KAYSERİDE.ADAMLARIN NİYETİ BELLİ ALLAH CEZALARINI YOLDA VERMİŞ BNLARIN ZATEN.BETER OLSUNLAR TABİKİ 0 0
  • 1453 kartallar1: HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAK 21 7 Yanıtla
  • HARUN: ALLAHIN SOPASI YOK DERLER ATALAR 9 6 Yanıtla
  • Alper Kaya: 1 Mayıs'ın aslında ne manaya geldiğini bilmeyen 'Kölelerle' aynı Dünyayı paylaşmak kadar insana Zul gelen birşey yok. 12 2 Yanıtla
  • Karanfil: Bundan sonra oraya karanfil bırakırlar 9 2 Yanıtla
  • tuhan: bunlar sendika ağalarının marabaları 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement