1.5 Milyon TL'lik Lüks Yat Sulara Gömüldü - Son Dakika
Güncel

1.5 Milyon TL'lik Lüks Yat Sulara Gömüldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle 1.5 milyon TL'lik lüks yat battı.

06.02.2016 19:32  Güncelleme: 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına Bodrum'da hayatı durma noktasına getirdi. Saatteki hızı yaklaşık 80 km hıza ulaşan fırtınanın etkisiyle Torba Mahallesi balıkçı barınağında demirli bulunan 15 metre uzunluğundaki Amerika bayraklı lüks yat battı. Yaklaşık 1.5 milyon TL değerinde olduğu öğrenilen lüks yatın bağlı olduğu iskeleyi yerinden söktüğü görüldü. Fırtınanın etkisiyle balıkçı barınağında bulunan birçok teknenin de battığı gözlendi.

"80 - 90 KM HIZINDA RÜZGAR VAR"

Rüzgarın çok şiddetli estiğini söyleyen Tekne Kaptan Ercan Uçar, "Bugün çok şiddetli bir fırtına vardı. Benim teknemin yanında bulunan yat denizin dibine gömüldü. Biz de kendi teknemizi içeri almak zorunda kaldık. Şu anda 80 - 90 km hızında bir rüzgar var. Yolda yürümekte güçlük çekiyoruz" dedi.

1.5 Milyon TL\'lik Lüks Yat Sulara Gömüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 1.5 Milyon TL'lik Lüks Yat Sulara Gömüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Balal: Yatim batti babacigim 8 1 Yanıtla
  • Insan: Ha ha yat sahibi sigortadan iki katini kazanir... 7 0 Yanıtla cirf: Sigorta da firtina ciksa da iki katini odesek diye bekliyordu 1 1
  • Zaza 13: Darısı bilalın gemilerineinşallah Amin 3 3 Yanıtla
  • BENİM YAT YOK : Benim yatım yok bane alan adam düşünsün miillet ekmek bulamıyor evine götürmek için adamın yatı denize gömülmüş çok da umurumda çok paraymışda o para asla çalışarak kazanılmaz hilelik var haram var . bir gün gider . atalarımz demiş bunu unutmamak gerekir 6 0 Yanıtla
  • SURİYE ve IRAK Gibi Olmak İstemiyorsak. Ülkemize : Doğu ve Güney Doğulu Vatandaşlar Şehirlerine Sahip çıkmalılar... PKK Belasını aralarından koymalılar yoksa ALLAH korusun sonumuz iyi olmayacak... 5 0 Yanıtla
  • Habip : Gemi var gemicik var. 3 1 Yanıtla
  • 44 : bu haberlere yurum yapmaya değmez 2 2 Yanıtla
  • Gizem: Ne kadar kiskanc bi millet oldunuz siz ya? Parasi olan olmeli gozuyle bakiyosunuz ama parasi olan sana is veriyo farkinda degilsin. Keske sahibi icinde olsaydi yazmislar utanmadan. Paragozlukten bi cikin da artik vicdanli olun. Yazik size. Zenginin mali, zugurdun cenesi iste. 4 0 Yanıtla
  • ereyli: ya allah aşkına sana yatmı yok batarsa batsın 1 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi
    16:49 Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi

    Eskişehir'de trafikte seyir halindeyken başka bir aracın engelli aracına çarpıp kaçması sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada, alkollü engelli sürücü kafasını kaldırıma vurarak yaralandı. Olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla zorla ambulansa bindirildi.

  • Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek
    16:48 Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek

    Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

  • Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak
    16:47 Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak

    Hatay Valiliği, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kente gelecek vatandaşların yol masraflarının ödenebilmesi için ulaşım evraklarını kentteki AFAD müracaat noktalarına ibraz etmeleri gerektiğini bildirdi. Valilik, vatandaşların başvurabileceği 21 müracaat noktasını da paylaştı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi
    16:44 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan bir süt çiftliğine 'Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası'nı teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Tepebaşı ilçesinde ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası alan işletme oldu. Çiftlikte ayrıca hastalık taramaları ve süt kalite kontrolü yapılmaktadır. 2024 yılı için destekleme miktarının artırılması beklenmektedir.

  • İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı
    16:43 İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şube ekipleri tarafından yakalanan 4 kişi cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda 26 kilo 150 gram esrar ile 2 kilo 65 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.


Advertisement