Bodrum'da Halk Plajları Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Halk Plajları Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Bodrum\'da Halk Plajları Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi tarafından kent genelindeki 83 halk plajında sezon hazırlıkları yapılıyor. Plajlar Birimi ekipleri, çevre düzenlemesi ve şemsiye dikimi gibi çalışmaları tamamlayarak plajları sezona hazırlıyor.

30.04.2024 11:16  Güncelleme: 11:20

Bodrum Belediyesi tarafından kent genelindeki 83 halk plajında sezon hazırlıkları yapılıyor.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Plajlar Birimi ekipleri, plaj hazırlıkları kapsamında çevre ve şemsiye düzeni yaparken genel kontrolleri gerçekleştirerek halk plajlarını sezona hazırlıyor. Çalışmalar kapsamında Gerenkuyu, Paşatarlası, Gümbet, Bitez, Küçükbük, Gündoğan ve Turgutreis Günbatımı halk plajlarında şemsiye dikim işlemleri tamamlandı. Bodrum genelinde 686 şemsiye dikildi.

Halk plajı çalışmalarında şemsiye dikimi dışında sahil tesviyesi, duş, lavabo ve soyunma kabinlerinin tamir ve bakım işlemleri de yapılıyor. Dezavantajlı bireyler için yürüyüş yolları ve yüzme kulvarları düzenleniyor. Şamandıralar ise 1 Haziran itibariyle çekilerek plajlardaki çalışmalar tamamlanacak.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, Bodrum genelinde bulunan Bodrum Belediyesi halk plajlarındaki çalışmaların turizm yoğunluğunun başladığı bölgelere göre planlanarak devam ettiğini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Halk Plajları Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement