Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, Jimmy Key Universail Yelken Yarışları'nda birinci oldu - Son Dakika
Spor

Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, Jimmy Key Universail Yelken Yarışları'nda birinci oldu

Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, Jimmy Key Universail Yelken Yarışları\'nda birinci oldu

Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, 13. Jimmy Key Universail Yelken Yarışları'nda IRC A 2 ve IRC B 1 kategorilerinde birinci olarak yarışı başarıyla tamamladı. Yarışa 18 üniversiteden 27 takım katıldı ve Yaşar Üniversitesi takımı zirvede yer aldı. Yarışa destek vermek amacıyla Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı ve Rektör Prof. Dr. Levent Kandiller de katıldı.

01.05.2024 09:56

Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, 13. Jimmy Key Universail Yelken Yarışları'nda iki kategoride birinci olarak yarışı başarıyla tamamladı.

Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, bu yıl 13. kez düzenlenen Jimmy Key Universail Yelken Yarışları'nda iki kategoride zirvede yer aldı. Urla İskele'de toplamda 8 kategoride gerçekleşen yarışa, 18 üniversiteden 27 takım katıldı. Kairos ve Hit Sailing adlı iki tekneyle yarışan Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, IRC A 2 ve IRC B 1 kategorilerinde birincilik ödülünü kazandı. Jimmy Key Universail Yelken Yarışları'na, takımı desteklemek adına; Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı ve Rektör Prof. Dr. Levent Kandiller katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, Jimmy Key Universail Yelken Yarışları'nda birinci oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement