CHP lideri Özel'den DEM Parti'ye kapıları kapatan başkan adayının sözlerine düzeltme - Son Dakika
Politika

CHP lideri Özel'den DEM Parti'ye kapıları kapatan başkan adayının sözlerine düzeltme

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadelerini kullandı. CHP lideri Özel ise "Sürçü lisan yaşandı" diyerek Köksal'ın sözlerine düzeltme yaptı.

06.03.2024 20:43  Güncelleme: 20:58

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, seçim koordinasyon merkezi açılışında DEM Parti ile ilgili dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

DEM PARTİ'YE KAPILARI KAPATTI

Köksal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı açılışta "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadesini kullandı.

CHP LİDERİ ÖZEL "SÜRÇÜ LİSAN" DEDİ

Afyonkarahisar'daki açılışın ardından Uşak'a geçen CHP lideri Özel, apar topar Köksal'ın sözlerini düzeltmeye çalıştı. Özel, yaptığı açıklamada "Demin Afyon'dan geldim ve Burcu Başkandan da selam getirdim. Bu sırada Afyon'da konuşurken belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız diye söylerken orada bir küçük sürçü lisan oldu, 'aman başkanım sen düzelt' dedi. Afyon belediyesinin de, Uşak belediyesinin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, tüm Uşak ve Afyonlulara açıktır" dedi.

"DİL SÜRÇMESİ DEĞİL"

TV100 ekranlarında Burcu Köksal'ın sözlerini değerlendiren Barış Yarkadaş, Köksal'ın sözlerinin arkasında olduğunu belirterek şunları söyledi: "Burcu Köksal bana Özgür Özel'in tam tersini söyledi. Ben belediye başkanı seçildiğimde Afyonkarahisar belediyesini DEM'liler yönetmeyeceğim. Dil sürçmesi sonucu değil, verdiğim sözüm üzerinden konuştum."

CHP lideri Özel\'den DEM Parti\'ye kapıları kapatan başkan adayının sözlerine düzeltme

Son Dakika Politika CHP lideri Özel'den DEM Parti'ye kapıları kapatan başkan adayının sözlerine düzeltme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • bedir arslan: siz demlenmeye devam edin 169 62 Yanıtla
  • Mevlut Emre: Noldu dağdakiler sana çokmu kızdı özgür özel 155 32 Yanıtla
    Hasan Vanlı: aynen 39 21
  • Ali Kublay: Kadında sabahleyin atıp tutuyordu havası akşam söndü 104 23 Yanıtla
  • osman şahin: Boş konuşuyor kadın hadini aşıyor bu ülkenin vatandaşlarına bu ülkenin bütün kapıları açıktır kimsenin babasının çiftliği değil orası 18 67 Yanıtla
  • huseyin ergun: Afyonda demin tabanı yok tabii. Şöyle yüzde onlarda oyu olsa ağız bu olmazdı. 42 6 Yanıtla
  • Tas Ruhi: Bence siz kilictaroglu kadar oy alamiyacaksiniz 42 2 Yanıtla
  • Mert Markaloglu: Atatürkün Chp si degil mi yazık Ülke bu haldeyken bile insanlar güvenip oy veremiyor yazık… 31 5 Yanıtla
  • Şbn Şbn: Bir ilin belediye başkan ADAYI bile Özeli takmıyor yazık adama daha koltuğa oturamadı 11 0 Yanıtla
  • Cankanali: Özel önce gitsin kendi yaptıklarını ve konuştuklarını düzeltsin. Arakadaş ateri oynayan adamı koca parti başına getirdiniz " nasılsanız öyle yönetilirsiniz " 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement