Kuzey Koreli sığınmacıdan dikkat çeken itiraf: Kim Jong-Un her yıl ''Zevk Takımı'' için 25 bakire kız seçiyor - Son Dakika
Dünya

Kuzey Koreli sığınmacıdan dikkat çeken itiraf: Kim Jong-Un her yıl ''Zevk Takımı'' için 25 bakire kız seçiyor

Kuzey Koreli sığınmacıdan dikkat çeken itiraf: Kim Jong-Un her yıl \'\'Zevk Takımı\'\' için 25 bakire kız seçiyor

Kuzey Koreli sığınmacı Yeonmi Park, Devlet Başkanı Kim Jong-Un'un her yıl 25 bakire kızı 'Zevk Takımı'na seçtiğini iddia etti. Kuzey Kore liderine kız bulmak için okul bahçelerine dahi gidildiği, elemeye alınan adayların siyasi durumlarına bakılıp sıkı sağlık kontrollerine alındığı belirtildi. Önceki lider Kim Jong-Il, genç kızlarla cinsel yakınlığın ona ölümsüzlük vereceğine inanıyordu.

30.04.2024 15:16  Güncelleme: 15:30

Kuzey Koreli sığınmacı Yeonmi Park, ülkesinin lideri Kim Jong-Un hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu. Park, Kim Jong-Un'ın her yıl 25 bakire kızı "Zevk Takımı"nın bir parçası olarak seçtiğini söyledi. 30 yaşındaki Yeonmi Park, genç kadınların çekiciliklerinin yanı sıra siyasi bağlılıklarına bakılarak seçildiğini belirtti.

"BAKİRE KIZLARI BULMAK İÇİN OKUL BAHÇELERİNE GİDİYORLAR"

Park, Her sınıfı ziyaret ediyorlar ve hatta güzel birini bulmak için okul bahçelerine bile gidiyorlar. Güzel kızlar bulduklarında yaptıkları ilk şey aile durumlarını, yani siyasi durumlarını kontrol etmek oluyor. Kuzey Kore'den kaçan aile üyeleri olan, Güney Kore'de veya başka ülkelerde akrabaları olan kızları ortadan kaldırıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kuzey Koreli sığınmacı Yeonmi Park, Kim Jong-un'un her yıl 'Zevk Takımı' için 25 bakire kız seçtiğini söyledi

Park, Bir sonraki adım, bakire olduklarından emin olmak için tıbbi muayenedir. Bu testi geçen adaylar daha detaylı bir tıbbi muayeneye tabi tutuluyor ve vücudun herhangi bir yerindeki küçük bir yara izi gibi en küçük kusur bile diskalifiye sebebi oluyor." dedi.

Kuzey Koreli sığınmacıdan dikkat çeken itiraf: Kim Jong-Un her yıl 'Zevk Takımı' için 25 bakire kız seçiyor
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un

BABASI, GENÇ KIZLARLA CİNSEL YAKINLIĞIN ÖLÜMSÜZLÜK VERECEĞİNE İNANIYORDU

Önceki lider Kim Jong-Il, "genç genç kızlarla cinsel yakınlığın ona ölümsüzlük vereceğine" inanıyordu. 2011 yılında 70 yaşındayken ağır bir kalp krizinden öldü.

Son Dakika Dünya Kuzey Koreli sığınmacıdan dikkat çeken itiraf: Kim Jong-Un her yıl ''Zevk Takımı'' için 25 bakire kız seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Şeyhmus Benek: ne kadar garip bir ülke tontonu halt edecek Bir adam yok 92 9 Yanıtla
    yıldıray yanık: Mümkün değil ona bağlı yüzlerce ölüm timi var 22 -2
  • Oooo: Buda yakında babası gibi iş üzerinde kalpten gider 70 2 Yanıtla
    Şeyhmus Benek: inşallah 3 1
  • Hasan Vanlı: idolüm ya:)) 6 42 Yanıtla
  • Emre Acar: Öbür tarafta cennetin garantisi yok bu dünyada cenneti yaşıyor ton ton ?? 20 18 Yanıtla

Advertisement