Kayseri'de 1 Kilodan Fazla Uyuşturucu Ele Geçirildi, 42 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de 1 Kilodan Fazla Uyuşturucu Ele Geçirildi, 42 Kişi Gözaltına Alındı

Kayseri\'de 1 Kilodan Fazla Uyuşturucu Ele Geçirildi, 42 Kişi Gözaltına Alındı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda son 1 haftada 1 kilo 816 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 42 kişi gözaltına alındı ve gerekli yasal işlemler yapıldı. Ayrıca, operasyonlarda silahlar, mermiler ve para da ele geçirildi. Tutuklanan şahısların sayısı ise 16 olarak açıklandı. İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı mücadelenin devam edeceğini belirtti.

13.05.2024 10:12

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada yapılan operasyonlarda 1 kilo 816 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken 42 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 05-12 Mayıs tarihleri arasında yapılan 19 operasyonda 42 kişi hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı. Operasyonlarda toplamda 1 kilo 816,81 gram narkotik madde, uyuşturucu ve uyarıcı hapların yanı sıra 2 adet tabanca, 1 adet tüfek, 5 adet fişek, 1 adet hassas terazi ve işlenen suçta elde edilen 500 TL ele geçirildi. Yakalanan şahıslardan yapılmış 16'sı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde

devam edecektir" denildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de 1 Kilodan Fazla Uyuşturucu Ele Geçirildi, 42 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement