Gümüşhane'deki İlk ve Ortaokul Öğrencileri Siber Güvenlik Konusunda Bilinçlendi - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'deki İlk ve Ortaokul Öğrencileri Siber Güvenlik Konusunda Bilinçlendi

Gümüşhane\'deki İlk ve Ortaokul Öğrencileri Siber Güvenlik Konusunda Bilinçlendi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, il merkezindeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri 'EKİP SİBERAY: Güneş Fırtınası' filmini izleyerek hem eğlendi hem de siber güvenlik konusunda bilinçlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve TRT işbirliğinde hazırlanan film, Gümüşhane'deki ilk ve ortaokul öğrencilerine izlettirildi. Öğrenciler, Emniyet Müdürlüğü tarafından ikram edilen patlamış mısırlarla birlikte filmi izleyerek hem eğlenceli anlar geçirdi. Etkinliğe katılan İl Emniyet Müdürü ve diğer yetkililer, çocukların neşesine ortak oldu.

16.05.2024 13:12

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikle, il merkezindeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri "EKİP SİBERAY: Güneş Fırtınası" filmini izleyerek hem eğlendi hem de siber güvenlik konusunda bilinçlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve TRT işbirliğinde hazırlanan ve 5 Nisan'da izleyicilerle buluşan "EKİP SİBERAY: Güneş Fırtınası" sinema filmi Gümüşhane'deki ilk ve ortaokul öğrencilerine izlettirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde ilk ve ortaokullardan oluşan 112 öğrenci Sema Doğan Yaşam Alanındaki sinema salonuna götürülerek film izlettirildi.

Öğretmenleri eşliğinde salona gelen öğrenciler Emniyet Müdürlüğü tarafından ikram edilen patlamış mısırlarla birlikte filmi izleyerek hem bilinçlendi hem de eğlenceli anlar geçirdi.

İki gün boyunca gerçekleştirilen etkinliğin son seansına katılarak çocuklarla birlikte filmi izleyen İl Emniyet Müdürü Taner Cömert, Müdür Yardımcısı Ramazan Karaçam ve şube müdürleri çocukların neşesine ortak oldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'deki İlk ve Ortaokul Öğrencileri Siber Güvenlik Konusunda Bilinçlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement