Adıyaman'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman\'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil takla attı. Kazada araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden kişinin cenazesi morga götürüldü. Soruşturma başlatıldı.

11.05.2024 17:12

Adıyaman'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

ADIYAMAN - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kontrolden çıkan otomobil takla attı. Yol kenarına savrulan araçtaki 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza öğleden sonra havaalanı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tevfik Alptekin yönetimindeki 02 AAP 476 plakalı otomobil, Kahta havaalanı kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan otomobil istinat duvarına çarparak durdu. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Tevfik Alptekin ağır yaralanırken, 33 yaşındaki Ayşe Derya Alptekin ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine jandarma, 112 Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesine kaldırılırken, Ayşe Derya Alptekin'in cenazesi ise morga kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement