Bakımlı babalara çok özel hediye alternatifleri - Son Dakika
Güncel

Bakımlı babalara çok özel hediye alternatifleri

Bakımlı babalara çok özel hediye alternatifleri

Haziran ayının 3. Haftası Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü için "Bakımlı Babalar" a özel bir hediye alternatifine ne dersiniz?

19.05.2017 09:39  Güncelleme: 09:40

Babalar geleneksel olarak estetik uygulamalara sanki karşıymış gibi görünseler de, artık zamanın değiştiğini ve yapılan araştırmalar neticesinde, onların da kendilerini iyi hissetmek için, estetik cerrahi ve medikal uygulamalardan yardım aldığını biliyoruz.

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur'un, Zorlu Center'da bulunan DoctorB Clinic'te %40 oranında erkek hastaların ağırlandığını ve bu oranın yıllar içinde dramatik bir şekilde artış gösterdiğini belirtmek isteriz. En Bakımlı Babalara alınabilecek en estetik hediye alternatiflerine göz atacak olursak birinci sırada HydraFacial cilt bakımı, Bamboo masajı geliyor. Ardından kellik durumundan hoşlanmayan babalar için Organik Saç ekimi. Ayrıca saç dökülmelerine karşı mezoterapi ve PRP gibi uygulamaları, yaşlanma belirtilerine karşı dolgu ve botoks Babalar Günü'nde babanıza armağan edebileceğiniz hediyeler arasında sayılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakımlı babalara çok özel hediye alternatifleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement