Paris'teki İran Konsolosluğu önünde canlı bomba alarmı! Şahıs, polis operasyonuyla gözaltına alındı - Son Dakika
Dünya

Paris'teki İran Konsolosluğu önünde canlı bomba alarmı! Şahıs, polis operasyonuyla gözaltına alındı

Fransa'nın başkenti Paris'teki İran Konsolosluğu'nda bir adamın intihar yeleği ile kendini patlatma tehdidinde bulunduğu bildirildi. Şahsın, patlayıcı bir kemer ve el bombasına benzeyen bir cisimle donandığı ve binada barikat kurduğu belirtildi. Kendini patlatmakla tehdit eden şüpheli Fransız polisi tarafından gözaltına alındı.

19.04.2024 15:37  Güncelleme: 16:13

İran'ın Paris Büyükelçiliği önünde kendini havaya uçurma tehdidinde bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.

PARİS'TE KORKU DOLU SAATLER

İran- İsrail arasında tansiyon yükselirken, Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan İran Büyükelçiliğine canlı bomba ihbarı yapıldı. Öğle saatlerinde İran'ın Paris Büyükelçiliği'ne gelen şahıs üzerinde patlayıcı bulunduğunu iddia ederek, kendini havaya uçurma tehdidinde bulundu.

Paris'teki İran Konsolosluğu önünde canlı bomba alarmı! Şahıs, polis operasyonuyla gözaltına alındı

ŞAHIS YAKALANDI

İhbarın ardından olay yerine gelen polis operasyon başlattı. Büyükelçilik binası çevresi güvenlik kordonuna alınırken şahıs, polisin operasyonu ile gözaltına alındı. Büyükelçilik binasında yapılan aramada şahısta herhangi bir patlayıcı bulunmadığı tespit edildi.

Paris'teki İran Konsolosluğu önünde canlı bomba alarmı! Şahıs, polis operasyonuyla gözaltına alındı

İSRAİL İRAN'A MİSİLLEME SALDIRISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu olay, İsrail ile İran arasındaki gerilimlerin arttığı bir dönemde gerçekleşti. İsrail bugün İran'a yönelik bir misilleme saldırısı gerçekleştirdi. Bu, İran'ın cumartesi günü İsrail'e 300'den fazla füze fırlatmasına bir yanıt olarak geldi. Bu füzelerin yüzde 99'u İsrail ve müttefikleri tarafından engellendi.

Paris\'teki İran Konsolosluğu önünde canlı bomba alarmı! Şahıs, polis operasyonuyla gözaltına alındı

Son Dakika Dünya Paris'teki İran Konsolosluğu önünde canlı bomba alarmı! Şahıs, polis operasyonuyla gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ferhat eser: tiyatro genişliyor insanlar artık bunu yemiyor 3 cü dünya savaşı çıkmadıktan sonra ne yapsanız nafile boş 6 3 Yanıtla
    Galatasaray Spor kulübü: Bunada yorum yapmış tekerlek 4 3

Advertisement